Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα τα iPhone να πάρουν λίγο όγκο. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν CAD renders με πληροφορίες διαστάσεων που έκαναν ξεκάθαρο ότι τα iPhone 14 Pro και Pro Max είναι μεγαλύτερα σε κάθε βασική διάσταση, σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Ο γνωστός αναλυτής των Apple προϊόντων, Ming-Chi Kuo, αναφέρει ότι το module των Pro μοντέλων θα είναι επίσης παχύτερο εξαιτίας μία νέας ευρυγώνιας με αισθητήρα 48MP. Πόσο παχύτερο; Το τοπίο ξεκαθαρίζουν τα CAD renders, που έχουν λεπτομέρειες και για αυτό το στοιχείο.

Σε αντίθεση με άλλες πηγές, ο Max Weinbach δημοσίευσε τα ίδια renders με περισσότερες λεπτομέρειες στις εικόνες. Σύμφωνα με αυτά, το iPhone 14 Pro και το 14 Pro Max θα έχουν αυξημένες διαστάσεις στο module κατά περίπου 5 τοις εκατό.

Από 35.01 x 36.24 χιλιοστά πάμε στα 36.73 x 38.21 χιλιοστά. Το ίδιο ισχύει και για το πάχος του module, που από 3.60 χιλιοστά πάμε στα 4.17 χιλιοστά. Αυτά ισχύουν μόνο για το 14 Pro. Αυτή η διαφορά φαντάζει μικρή ως νούμερο, αλλά είναι σοβαρή όταν μιλάμε για συσκευές τέτοιου μεγέθους.

Ο Kuo πρόσθεσε ότι το διαγώνιο μήκος του CIS θα αυξηθεί κατά 25 έως 35 τοις εκατό με τη μετάβαση των iPhone 14 Pro και 14 Pro Max στα 48MP. Ομοίως, το ύψος του συστήματος φακών της κάμερας θα αυξηθεί κατά πέντε έως δέκα τοις εκατό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.