Μετά τα CAD renders του iPhone 14 Pro – που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες, τα οποία έδειχναν το γνωστό design που έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό – με το διπλό punch hole που έχει pill-shaped στοιχείο για το Face ID και τρύπα για τη selfie, κυκλοφόρησε μία σχηματική απεικόνιση που αποκαλύπτει τις διαστάσεις του smartphone.

Το βασικό Pro μοντέλο της σειράς 14 των iPhone φαίνεται να είναι παχύτερο και ψηλότερο από τον προκάτοχο του. Συγκεκριμένα, το 13 Pro έχει πάχος 7.65 χιλιοστά και το 14 Pro θα έχει πάχος 7.85 χιλιοστά, επίσης, το 14 Pro θα έχει ύψος 147.46 χιλιοστά και το 13 Pro έχει ύψος 146.81 χιλιοστά. Στο πλάτος η διαφορά είναι ελάχιστη, 71.45 από 71.37 χιλιοστά.

Τα υπόλοιπα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του iPhone 14 Pro – και γενικά των iPhone 14, φαίνεται να είναι αμετάβλητα σε σύγκριση με την τρέχουσα γενιά του iPhone 13. Επιπλέον, να θυμίσουμε ότι οι αναφορές λένε πως το διπλό punch hole θα υπάρχει μόνο στα Pro μοντέλα της σειράς, ενώ τα απλά θα κρατήσουν το notch.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.