Μυστήριο καλύπτει του ασύρματους φορτιστές των iPhone 12 και τους μαγνήτες που χρησιμοποιούν, σχετικά με το πώς και αν επιρρεάζουν άλλες συσκευές, αλλά η Apple προσπαθεί να κρατάει ενήμερους τους καταναλωτές παρέχοντας συνέχεια νέες πληροροφορίες.

Η εταιρεία ενημέρωσε τα αρχεία υποστήριξης των νεότερων smartphones της και αναφέρει ότι τα τηλέφωνα και τα MagSafe αξεσουάρ πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 15 εκατοστά μακριά από ιατρικές συσκευές (βηματοδότες, απινιδωτές, και τα λοιπά) – ή 30 εκατοστά μακριά όταν χρησιμοποιείται ασύρματη φόρτιση – γιατί μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γιατροί από το Michigan δοκίμασαν την επίδραση ενός iPhone 12 στον εμφυτεύσιμο καρδιαγγειακό απινιδωτή ασθενούς και διαπίστωσαν ότι η ιατρική συσκευή μπήκε σε κατάσταση “αναστολής”. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και μπορεί να γίνει ακόμα και αιτία θανάτου, σε κάποιες περιπτώσεις.

Οι γιατροί τόνισαν ότι θα έπρεπε η Apple να ενημερώσει το κοινό να να προειδοποιεί τους καταναλωτές για την επίδραση που έχουν τα τηλέφωνα της στις ιατρικές συσκευές. Ο τεχνολογικός κολοσσός έδωσε σημασία στις συστάσεις των γιατρών και έπραξε τα δέοντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.