Η Apple παρουσίασε τα MagSafe αξεσουάρ μαζί με τα iPhone 12 και ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι το MagSafe Duo Charger που επιτρέπει να φορτίζεις ταυτόχρονα το iPhone και το Apple Watch που έχεις. Όλα ήταν μία χαρά μέχρι που πριν λίγο η εταιρεία αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον φορτιστή.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει η Apple, ο MagSafe Duo Charger πιάνει ταχύτητες φόρτισης μέχρι 14W, δηλαδή 1W πιο κάτω από τον απλό MagSafe φορτιστή. Τα άσχημα νέα δεν τελειώνουν εδώ. Η εταιρεία ζητάει να δώσεις 129 δολάρια και δεν έχει βάλει στο κουτί power brick.

Ο MagSafe Duo Charger έρχεται μόνο με ένα καλώδιο USB-C to Lightning στο κουτί. Μετά, πρέπει να πληρώσεις επιπλέον 19 δολάρια για να πάρεις το 20W USB-C power adapter που έβγαλε. Και πάλι όμως η ταχύτητα φόρτισης φτάνει μόνο μέχρι τα 11W. Τώρα θα μου πεις τόσα λεφτά και πάμε μόνο στα 11W; Πώς πιάνεις τα 14W που είπες;

Πολύ απλά, για να πιάσεις τα 14W πρέπει να έχει power adapter στα 27W τουλάχιστον και μάλιστα να είναι επίσημο αξεσουάρ της Apple. Η εταιρεία πουλάει 30W power adapter για τα MacBook που κοστίζει 49 δολάρια.

Άρα, αν θες να πιάσεις τη μέγιστη απόδοση του MagSafe Duo Charger πρέπει να πληρώσεις 129 δολάρια για το βασικό αξεσουάρ και 49 δολάρια για το 30W power adapter, άρα σύνολο 178 δολάρια. Τώρα αν αρκεστείς στα 11W μπορείς να γλιτώσεις 30 δολάρια αγοράζοντας το 20W power adapter.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.