Η Huawei μπορεί να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες 5G, αλλά δεν μπορεί να κυκλοφορήσει smartphone με δυνατότητες 5G, τουλάχιστον συσκευές που υποστηρίζουν άμεσα τέτοια δίκτυα, λόγω των κυρώσεων από τις ΗΠΑ. Τα Huawei P50 series, για παράδειγμα, έχουν κορυφαία chip αλλά με απενεργοποιημένo ή καθόλου 5G μόντεμ.

Φαίνεται ότι η εταιρεία βρήκε λύση στο πρόβλημα με μία καινοτόμο θήκη που θα επιτρέπει στα τηλέφωνα της – τουλάχιστον τα flagships, να συνδέονται σε 5G δίκτυα. Τουλάχιστον αυτό λέει ένας blogger του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo με το όνομα @changan, που δημοσίευσε μία αρκετά θολή εικόνα της υποτιθέμενης θήκης.

Η θήκη φαίνεται να έχει μια υποδοχή κάρτας SIM στο εσωτερικό μαζί με κάποια άλλα εξαρτήματα, ένα από τα οποία μπορεί να είναι ακόμη και ένα 5G μόντεμ. Η λεζάντα της ανάρτησης θέτει μια ερώτηση: “Θα κατασκευαστεί από τρίτους για τη Huawei;” – επομένως δεν είναι σαφές εάν η θήκη της εικόνας είναι κατασκευασμένη από τη Huawei για τα P50.

Huawei P50 Series 5G Case

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.