Το Huawei P50 Pro έρχεται Ευρώπη και όπως γνωρίζετε το έχουμε στα χέρια μας εδώ και καιρό. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημέρωση για το αν θα έρθει στα μέρη μας και με τι τιμή, όμως αν έπρεπε να μαντέψουμε μια τιμή θα λέγαμε γύρω στα €1200 όπου είδαμε τα P40 Pro.

Η συσκευή θα έρθει στην Ευρώπη με chipset της Qualcomm, αντί για τον Kirin που είχαμε μέχρι τώρα. Έτσι στο Huawei P50 Pro θα δούμε τον Snapfragon 888 στην 4G έκδοσή του, που παραμένει δυνατό chipset ακόμα και σήμερα που έρχεται στην Ευρώπη. Βέβαια η συσκευή κυκλοφορεί εδώ και μήνες σε άλλες αγορές.

Έχουμε αρκετά να δούμε από την συσκευή, οπότε πάμε να την δούμε σε βάθος.

Σχεδιασμός

Το Huawei P50 Pro είναι μια πραγματικά πολύ premium συσκευή, σε θέμα κατασκευής. Αυτό το καταλαβαίνουμε από το πρώτο άγγιγμα, με την συσκευή να έχει πολύ στιβαρή κατασκευή, χωρίς κενά στο εσωτερικό του και χωρίς περίεργους ήχους. Η αίσθηση στο χέρι είναι πραγματικά τρομερή, με τις καμπύλες να αγκαλιάζονται άριστα από το χέρι μας, χωρίς απότομες γωνίες που οδηγούν σε άβολο κράτημα.

Κατασκευαστικά είναι πολύ premium, με το πλαίσιο να είναι από ενισχυμένο αλουμίνιο, ενώ η πρόσοψη και η πλάτη να είναι από γυαλί, ανθεκτικό σε γρατζουνιές και σπασίματα. Αυτή τη φορά η εταιρία δεν μας έχει πει από ποια εταιρία είναι το γυαλί, όμως δεν είχαμε προβλήματα με γρατζουνιές και σπασίματα, παρά το γεγονός πως μας έπεσε η συσκευή χωρίς θήκη.

Φυσικά η το P50 Pro είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, με πιστοποίηση IP68, που το κάνει να αντέχει σε νερό βάθους 1.5 μέτρου, για μισή ώρα.

Τα bezels της συσκευής είναι πολύ μικρά και πρακτικά η πρόσοψη καλύπτεται από οθόνη, με αναλογία οθόνης πρόσοψης να φτάνει το 91.2%, που είναι εντυπωσιακό. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη και είναι ταχύτατος και πολύ ακριβής.

Το Huawei P50 Pro μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από την κατασκευή του αλλά και την αίσθηση στο χέρι, που ξεχειλίζει από πολυτέλεια.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.