Η κλασική θύρα ακουστικών αποτελεί χαρακτηριστικό των οικονομικών smartphones και γενικά τη συναντάμε σε μικρή γκάμα και περιορισμένο πλήθος συσκευών. Επιπλέον, οι τεχνολογίες ασύρματων συνδέσεων έχουν βελτιωθεί και διαρκώς γίνονται καλύτερες με το latency σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι τόσο χαμηλό που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ανύπαρκτο.

Αυτοί είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που τα TWS ακουστικά έχουν γίνει τόσο δημοφιλή με τις εταιρείες να κυκλοφορούν πολλά νέα μοντέλα κάθε χρόνο. Η Huawei διθαθέτει έναν από τους πιο πλούσιους καταλόγους και η επόμενη προσθήκη αναμένεται να είναι τα FreeBuds Pro 2+, που φαίνεται ότι θα διαθέτουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες που διέρρευσαν, τα FreeBuds Pro 2+ θα είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά της κινέζικης εταιρεία που θα μπορούν να μετρούν τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο. Η πηγή δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργεί αυτό το χαρακτηριστικό. Ωστόσο, η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού από τα ακουστικά καταργεί την ανάγκη χρήσης ενός smartwatch.

Σχεδιαστικά, τα Huawei FreeBuds Pro 2+ έχουν μικρές αλλαγές και την υπογραφή της Devialet, ενώ δεν αναμένεται να δούμε σημαντικές αλλαγές στα λοιπά χαρακτηριστικά. Ενδεχομένως, η εταιρεία να έχει αυξήσει τη χωρητικότητα της θήκης φόρτισης, ούτως ώστε να διατηρήσει την υψηλή συνολική αυτονομία των ακουστικών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.