Όσοι αγαπούν τον καλό ήχο ψάχνουν πάντα την ποιότητα σε κάθε είδους ακουστικών, είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα, είτε over-ear, είτε in-ear, και η HUAWEI γνωρίζοντας τους καταναλωτές της δημιούργησε τα νέα FreeBuds Pro 2, τα οποία αξιοποιούν την τεχνογνωσία της εταιρείας στην κατασκευή ακουστικών TWS και παρέχουν μια μοναδική εμπειρία ακρόασης συνοδεύοντας τον χρήστη σε ένα μοναδικό ταξίδι ηχητικής απόλαυσης.

Για να απολαμβάνεις τον ήχο ακριβώς όπως φτιάχτηκε να ακούγεται

Στον σχεδιασμό των HUAWEI FreeBuds Pro 2 συμμετείχε η γαλλική εταιρεία τεχνολογίας ήχου Devialet. Οι δύο εταιρείες συνδύασαν την κοινή επιδίωξη για κορυφαία ποιότητα ήχου, δουλεύοντας μαζί για να βελτιώσουν την ακουστική εμπειρία στα TWS και να διασφαλίσουν ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί χρήστες, θα είναι ικανοποιημένοι με την εξαιρετική ποιότητα στον ήχο.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι εξοπλισμένα με το πρώτο στον κόσμο Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» σύστημα ήχου που συντονίζει έξυπνα δύο drivers και τα κάνει να λειτουργούν με τέλεια συνοχή έχοντας ως αποτέλεσμα την εξαιρετική απόδοση ήχου.

Η ηχητική λεπτομέρεια που προσφέρουν είναι απόλυτα ακριβής χάρη στο ευρύ φάσμα συχνοτήτων που κυμαίνεται από 14 Hz και φτάνει τα 48kHz, και είναι αποτέλεσμα δύο βασικών παραγόντων του επίπεδου διαφράγματος UHF και του πρώτου στον κόσμο quad-magnet dynamic.

Το επίπεδο διάφραγμα UHF συνήθως συναντάται σε ακουστικά υψηλής τεχνολογίας, όμως χάρη σε αυτή την προσθήκη τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 παράγουν φωτεινά και ακριβή πρίμα και τόνους. Επίσης, το quad-magnet dynamic, για μεσαίες και χαμηλότερες συχνότητες, παρέχει ακόμη πιο δυνατά μπάσα.

Η τεχνολογία «Triple Adaptive EQ» που διαθέτουν τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 τους επιτρέπει να συντονίσουν αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώματος και το επίπεδο έντασης. Έτσι, μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένο ήχο σε πραγματικό χρόνο.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το πρωτόκολλο κωδικοποιητή ήχου υψηλής ανάλυσης LDAC™ προσφέρουν εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας εμπειρία ακρόασης, και επειδή ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες, ανεξάρτητα από το πώς, πού, και σε ποια ένταση ακούμε τη μουσική μας, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τον ήχο ακριβώς όπως φτιάχτηκε να ακούγεται, γι’ αυτό έχουν λάβει πιστοποίηση HWA και Hi-Res Audio Wireless.

Ηχητική απόλαυση χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις

Μία σειρά τεχνολογιών επιτρέπουν στα HUAWEI FreeBuds Pro 2 να προσφέρουν προηγμένη ακύρωση θορύβου. Το «Triple Mic ANC System» ενισχύει το μέσο βάθος ANC κατά 15% που είναι το κορυφαίο στη βιομηχανία ακουστικών, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Επιπλέον, το «Intelligent Dynamic ANC» προσδιορίζει με ακρίβεια το εξωτερικό περιβάλλον ηχητικού πεδίου και επιλέγει την κατάλληλη λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Ακόμη και στις πτήσεις, το Intelligent Dynamic ANC εξαλείφει τους θορύβους του κινητήρα του αεροσκάφους, επιτρέποντας να έχουμε ένα ήσυχο, γαλήνιο ταξίδι, όσες ώρες και αν διαρκεί η πτήση.

Η νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου κλήσεων Pure Voice των HUAWEI FreeBuds Pro 2 βασίζεται σε ένα σύστημα ακύρωσης θορύβου 4 μικροφώνων και μαζί με τον αποκλειστικό αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου DNN της HUAWEI κάνουν δυνατές τις ακόμη πιο καθαρές, αθόρυβες κλήσεις.

Χάρη στα παραπάνω, τα ακουστικά μπορούν να συλλαμβάνουν με ακρίβεια τις ανθρώπινες φωνές βελτιώνοντας παράλληλα την ακύρωση θορύβου και εμείς μπορούμε να έχουμε καθαρή ποιότητα ήχου για φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις, ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε και τις συνθήκες που επικρατούν.

Η HUAWEI φρόντισε και για τη μείωση των θορύβων από τον άνεμο, υιοθετώντας έναν νέο αντιανεμικό σχεδιασμό και χρησιμοποιώντας έξυπνους αλγόριθμους ακύρωσης θορύβου. Έτσι, τα HUAWEI FreeBuds Pro είναι σε θέση να μειώσουν αποτελεσματικά τους θορύβους του ανέμου και να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας κλήσεις, ακόμη και σε δυνατούς ανέμους που συναντάμε σε λιμάνια, νησιά, ή μεγάλα υψόμετρα.

Δεν έχει σημασία το smartphone, το μέρος, και οι καιρικές συνθήκες

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορούν να συνδεθούν απρόσκοπτα με δύο συσκευές για αυτόματη εναλλαγή κλήσεων, καθώς διαθέτουν δυνατότητα διπλής σύνδεσής με συσκευές HUAWEI, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή και ρολόι, καθώς και με έξυπνα συστήματα Android, iOS και Windows.

Μπορεί να φαίνονται μικρά, αλλά είναι εκ διαμέτρου ισχυρά. Η μπαταρία των HUAWEI FreeBuds Pro 2 προσφέρει έως και 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με ενεργοποιημένο το ANC και συνολικά 18 ώρες με την χρήση της θήκης. Με απενεργοποιημένο το ANC, η αυτονομία τους αγγίζει τις 6,5 ώρες ακρόασης και συνολικά τις 30 ώρες με τη θήκη.

Επιπλέον, αν το τηλέφωνο ή το tablet μας υποστηρίζει αντίστροφη φόρτιση, τότε μπορούμε να φορτίσουμε τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, όπου και αν βρισκόμαστε, τοποθετώντας απλά τη θήκη τους στο κατάλληλο σημείο της συσκευής. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με IP54 που τα κάνει αδιάβροχα σε βροχή και ιδρώτα.

Μπορείτε να βρείτε τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 σε τρεις κομψές αποχρώσεις, τα αγαπημένα Silver Frost και Ceramic White, καθώς και το ονειρικό, εμπνευσμένο από τα αστέρια του γαλαξία, Silver Blue που είναι μία νέα προσθήκη στην οικογένεια FreeBuds. Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι διαθέσιμα με δώρο το HUAWEI BAND 7 από όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, το Facebook: HuaweimobileGR, το Instagram: huaweimobilegr, και Huawei Community. Για εύκολες και γρήγορες αγορές μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.