Μόλις, η Huawei ανακοίνωσε αρκετά νέα προϊόντα, όπως τα νέα flagship smartphones P60 series με τη μοναδική Art Edition, το εξωπραγματικά εντυπωσιακό Watch Ultimate, το νέο της foldable smartphone Huawei Mate X3 το οποίο καινοτομεί σε βάθος με πολλές βελτιώσεις συγκριτικά με τους προκατόχους τους, αλλά και τον ανταγωνισμό, μερικές ακόμη συσκευές, το Harmony OS 3.1, τα επαναστατικά Huawei FreeBuds 5 με ιδιαίτερο design, το Huawei MatePad 11 2023 που αλλάζει τα δεδομένα στη θέαση και όχι μόνο, και πολύ κομψά Huawei FreeBuds Pro 2+.

Τα FreeBuds Pro 2+ είναι εξοπλισμένα με αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού διπλής λειτουργίας. Υποστηρίζουν επίσης συνεχή παρακολούθηση με υπέρυθρο φως και παρακολούθηση υψηλής ακρίβειας με πράσινο φως. Έχουν ενσωματωμένο τον πρώτο στον κλάδο τρισδιάστατο αλγόριθμο έξυπνης αρχιτεκτονικής πολλαπλών αισθητήρων μέτρησης θερμοκρασίας και πραγματοποιούν τρισδιάστατη μέτρηση θερμοκρασίας. Αυτά τα TWS θα μπορούσε να επιτρέψουν τις ειδοποιήσεις ανώμαλου καρδιακού ρυθμού και τον συγχρονισμό δεδομένων υγείας σε πραγματικό χρόνο.

Huawei FreeBuds Pro 2+ Launch

Επιπλέον, τα Huawei FreeBuds Pro 2+ χρησιμοποιούν διπλές μονάδες, μια δυναμική μονάδα τεσσάρων μαγνητών και ένα τουίτερ με μικροπίνακα. Αυτά τα ακουστικά έρχονται με μια δυναμική μονάδα τεσσάρων μαγνητών 11mm, η κινητήρια δύναμη είναι 30% υψηλότερη από εκείνη της προηγούμενης γενιάς. Η χαμηλή συχνότητα καταδύεται στα 14Hz και το βαθύ μπάσο είναι πολύ ισχυρό.

Huawei FreeBuds Pro 2+ Launch

Τα FreeBuds Pro 2+ υποστηρίζουν το Huawei L2HC και τη διπλή αποκωδικοποίηση ήχου υψηλής ευκρίνειας LDACTM με πιστοποίηση HWA και διπλού χρυσού προτύπου Hi-Res. Τα ακουστικά υποστηρίζουν τη μετάδοση ήχου υψηλής ευκρίνειας με διπλό οικοσύστημα HarmonyOS και Android. Εν τω μεταξύ, η ταχύτητα μετάδοσης μπορεί να φτάσει έως και 960-990 kbps. Και όχι μόνο αυτό, έχουν χωρικό ήχο υψηλής ευκρίνειας, ενώ χρησιμοποιούν τη μηχανή απόδοσης ηχητικού πεδίου χωρικού ήχου με βάση τη σκηνή της Huawei.

Επίσης, τα Huawei FreeBuds Pro 2+ παρέχουν τρεις λειτουργίες ήχου: αίθουσα συναυλιών, θέατρο και κινηματογράφος. Υπάρχει αισθητήρας στάσης έξι αξόνων για τη δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού. Επιτρέπουν τη διαμόρφωση του ηχητικού πεδίου σε πραγματικό χρόνο για τη δημιουργία εμπειρίας ακρόασης surround υψηλής ευκρίνειας 360 μοιρών. Όσον αφορά την ακύρωση θορύβου, διαθέτουν ενεργό σύστημα μείωσης θορύβου με στερεοφωνική διάταξη τριών μικροφώνων και μέγιστο βάθος μείωσης θορύβου έως και 47dB.

Huawei FreeBuds Pro 2+ Launch

Τα FreeBuds Pro 2+ έχουν την έξυπνη δυναμική μείωση θορύβου 2.0, η οποία μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ των τριών λειτουργιών και υποστηρίζουν τη δυναμική ανίχνευση της δομής του ακουστικού πόρου και της θέσης για την επίτευξη εξατομικευμένου αποτελέσματος μείωσης θορύβου. Όσον αφορά το design, τα νέα ακουστικά είναι πανομοιότυπα με τα FreeBuds Pro 2. Ο χρωματικός συνδυασμός είναι καθαρά λευκός και το τμήμα της λαβής τυλίγεται από ένα χρυσό πλαίσιο.

Huawei FreeBuds Pro 2+ Launch

Τα πρώτα ακουστικά με παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού στον κόσμο, τα Huawei FreeBuds Pro 2+, θα κυκλοφορήσουν στις 7 Απριλίου στην Κίνα και αργότερα θα τα δούμε σε περισσότερες αγορές. Η τιμή τους είναι στα CNY 1.499 ή κάπου 202 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.