Η Huawei ανακοίνωσε αρκετά νέα προϊόντα, όπως τα flagship smartphones P60 series με τη μοναδική Art Edition, το MatePad 11 (2023) που αλλάζει τα δεδομένα στη θέαση, το εξωπραγματικά εντυπωσιακό Watch Ultimate, το Huawei Mate X3 το οποίο καινοτομεί σε βάθος με πολλές βελτιώσεις συγκριτικά με τους προκατόχους του, αλλά και τον ανταγωνισμό, μερικές ακόμη συσκευές, το Harmony OS 3.1, και τα επαναστατικά Huawei FreeBuds 5 με ιδιαίτερο design.

Όλα αυτά συνέβησαν στο μεγαλύτερο event της εταιρείας για το 2023, έως τώρα, που έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα. Σε χρόνο ρεκόρ, η Huawei φέρνει τα νέα της επαναστατικά ακουστικά στην Ευρώπη. Πριν δούμε τις τιμές, ας θυμηθούμε τα χαρακτηριστικά τους και τι προσφέρουν αυτά τα νέα TWS ακουστικά.

Ο σχεδιασμός των FreeBuds 5 είναι εμπνευσμένος από τα “δάκρυα του Rupert” που σχηματίστηκαν κατά την ανάπτυξη και τη δοκιμή του Kunlun Glass. Τα FreeBuds 5 έχουν δημιουργήσει ένα νέο πλήρως κυρτό σχήμα και η λαβή του αυτιού έχει το σχήμα μιας σταγόνας νερού, το οποίο είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο. Αυτό το νέο ζευγάρι ακουστικών έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές προσομοίωσης φθοράς και προσαρμογές. Οι καμπύλες τους μπορούν να προσαρμοστούν φυσικά στη δομή του ακουστικού πόρου και του πτερυγίου του αυτιού για να παρέχουν μια άνετη εμπειρία.

Τα FreeBuds 5 έχουν άνετο semi-open σχεδιασμό μείωσης θορύβου, αναβαθμισμένο στη λειτουργία comfort noise reduction 3.0. Από τη λήψη του ήχου έως την αναπαραγωγή, ολόκληρη η σύνδεση βελτιώνεται και φέρνει ισχυρότερη απόδοση μείωσης του θορύβου. Στο εσωτερικό τους συναντάμε three-separation σχεδιασμό, με τη μονάδα ήχου, τη μονάδα μπαταρίας, και την πλακέτα κυκλώματος ελέγχου που τοποθετούνται ανεξάρτητα σε διαφορετικά σημεία.

Επιπλέον, τα FreeBuds 5 κάνουμε ντεμπούτο με μια σούπερ μαγνητική μονάδα κύματος που κινείται από ισχυρούς μαγνήτες διπλού δακτυλίου. Αυτά τα ασύρματα ακουστικά χρησιμοποιούν ένα εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα διαμέτρου 11mm, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Turbo. Επίσης, υποστηρίζουν επίσης τους διπλούς κωδικοποιητές υψηλής ευκρίνειας L2HC και LDAC για την επίτευξη ποιότητας ήχου υψηλής πιστότητας.

Τα FreeBuds 5 διαθέτουν έναν αλγόριθμο βελτιστοποίησης της ακοής σε πραγματικό χρόνο με εξαιρετικά ευρεία ζώνη. Μπορούν να υπολογίζουν έξυπνα σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη θέση, και το επίπεδο έντασης ήχου, και να ολοκληρώνουν την ακριβή αντιστάθμιση υπερ-ευρείας ζώνης 100Hz-2kHz μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Εξετάζοντας την ισχύ, τα TWS έχουν αυτονομία έως και 30 ώρες, συμπεριλαμβανομένης της θήκης φόρτισης που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 5C και με 5 λεπτά φόρτισης τα ακουστικά μπορούν να παρέχουν έως και 2 ώρες χρήσης.

Τα Huawei FreeBuds 5 κυκλοφόρησαν στην Κίνα στα CNY 999 ή κάπου στα 135 ευρώ. Στην Ευρώπη, τα TWS ακουστικά έρχονται στην τιμή των 159 ευρώ – η διαφορά είναι εξαιρετικά μικρή, σε σύγκριση με άλλα προϊόντα που κάνουν ντεμπούτο στην Ασία πριν έρθουν στη Γηραιά ήπειρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.