Τα Huawei Freebuds 5 αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα με το design τους να αποκαλύπτεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο από τη συσκευασία που μόλις διέρρευσε.

FreeBuds-5

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία μιλάμε για μια ριζική αλλαγή του design σε σχέση με αυτό των προηγούμενων εκδόσεων, ενώ θα υποστηρίζεται το noise cancellation όπως αποκαλύπτεται από τις οπές. Τα Huawei FreeBuds 5 διαθέτουν μια ογκώδη και ευρεία βάση που τυλίγεται γύρω από το κάτω μέρος του λοβού του αυτιού. Η συσκευασία είναι μια κλασσική συσκευασία των Freebuds με λογότυπα HWA Hi-Res wireless audio και Hi-Res Audio wireless,

Το ριζικά βελτιωμένο design δίνει χώρο στην εταιρεία να το εξοπλίσει με πρόσθετους αισθητήρες, όπως μετρητή καρδιακού παλμού και αισθητήρα θερμοκρασίας. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν πότε ακριβώς θα ανακοινωθούν.

Τα Freebuds 5 τουλάχιστον εκ πρώτης όψης δείχνουν open ear ακουστικά. Τα open ear ακουστικά δεν έρχονται με τα γνωστά “μαξιλαράκια” σιλικόνης, που σημαίνει πως δεν μπαίνουν βαθιά στο αυτί μας και απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν να έχουν αίσθηση του περιβάλλοντος γύρω τους. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και τα Freebuds 4 που μας είχαν αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. 

 

FreeBuds-5-

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.