Στην εκδήλωση της Honor τα φώτα τράβηξαν τα 80 series και το νέο foldable smartphone της εταιρείας, το Magic Vs. Ωστόσο, η εταιρεία λάνσαρε και τα TWS ακουστικά Honor Earbuds 3i με 10mm dynamic driver και μοντέρνο σχεδιασμό που κάτι θυμίζει.

Τα Earbuds 3i είναι εξοπλισμένα με μικρούς αισθητήρες αφής, υποστηρίζουν τον έλεγχο με gestures, διαθέτουν τρία μικρόφωνα, μπορούν να αντιληφθούν πότε τα φορά ο χρήστης, και είναι εξοπλισμένα με low-latency gaming mode – το οποίο συνήθως καταναλώνει πιο γρήγορα τη μπαταρία.

Honor Earbuds 3i Launch

Ωστόσο, τα Honor Earbuds 3i διαθέτουν 55mAh μπαταρία που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει 10 ώρες αυτονομίας με ανενεργό το ANC, ενώ με τη θήκη η οποία έχει 410mAh μπαταρία η αυτονομία αγγίζει της 32 ώρες. Η πλήρη φόρτισης πραγματοποιείται σε 60 λεπτά και 10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν 4 ώρες χρήση.

Η σύνδεση των Earbuds 3i γίνεται μέσω Bluetooth 5.2, τα ακουστικά υποστηρίζουν quick pair, και μπορούν να ρυθμιστούν από το Smart Space app της εταιρείας. Τα ακουστικά κυκλοφορούν 2 Δεκεμβρίου στην Κίνα και αργότερα σε περισσότερες αγορές. Η τιμή του είναι στα CNY 499 ή κάπου στα 68 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.