Έχουμε δει αναφορές που λένε ότι τα Honor 80 θα είναι τα πρώτα στον κόσμο με 160MP κύρια κάμερα. Στη σειρά θα υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα μοντέλα, το 80 SE, το 80, το 80 Pro, και το 80 Pro+. Την παράξενη κάμερα αναμένεται να την έχει το απλό Pro, ενώ το Pro+ θα διαθέτει 200MP κύρια κάμερα.

Τώρα, η εταιρεία δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο αφίσα που επιβεβαιώνει την πληροφορία για την κύρια κάμερα και αποκαλύπτει ορισμένα ακόμα στοιχεία για τα τηλέφωνα της σειράς.

Το Honor 80 Pro θα έχει όντως 160MP κάμερα ή τουλάχιστον θα υποστηρίζε 160MP και θα προσφέρει εμπειρία 160MP και θα υπάρχει “high pixel” mode. Μία πιθανότητα είναι η εταιρεία να χρησιμοποιεί αισθητήρα χαμηλής ανάλυσης για να πετύχει με software τα 160MP, αλλά θα μπορούσε να είναι και κάποιος πειραγμένος αισθητήρας 200MP.

Η αφίσα επιβεβαιώνει επίσης το διπλό punch hole, το οποίο είναι τοποθετημένο κεντρικά στο πάνω μέρος της οθόνης. Αν και η εταιρεία δεν αποκάλυψε κάτι για αυτό το σύστημα, οι αναφορές μιλούν για συνδυασμό δύο 50MP καμερών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.