Η Fairphone είναι ανάμεσα στις εταιρείες που παράγουν τα πιο φιλικά προς το χρήστη τηλέφωνα, για διάφορους λόγους. Οι δύο πιο βασικοί από αυτούς τους λόγους είναι ο modular σχεδιασμός τους που επιτρέπει στον χρήστη να επισκευάζει μόνος του το τηλέφωνο του και η εκτεταμένη υποστήριξη – το Fairphone 2 λάμβανε ενημερώσεις για 7 χρόνια και 5 εκδόσεις Android. Η εταιρεία λάνσαρε το Fairphone 4, πριν περίπου 2 χρόνια, το οποίο βασίζεται στις ίδιες αξίες.

Τον τελευταίο καιρό, έχουν κυκλοφορήσει κάποιες αναφορές ότι η Fairphone θα λανσάρει σύντομα τα Fairbuds XL, ένα ζευγάρι over-the-ear ακουστικά με ANC. Το WinFuture δημοσίευσε μερικά renders υψηλής ανάλυσης των ακουστικών σε μαύρο και πράσινο χρώμα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα renders προέρχονται από κάποιον λιανοπωλητή. Σχεδιαστικά, δεν βλέπουμε κάτι τρομερά πρωτότυπο, πρόκειται για ένα κλασικό ζευγάρι ακουστικών με μαξιλαράκια και ακουστικά που διπλώνουν για να πιάνουν λιγότερο χώρο.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πολλά για τα Fairbuds XL, αλλά περιμένουμε να χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά. Επιπλέον, αναμένεται τα over-the-ear ακουστικά της Fairphone να έχουν modular σχεδιασμό και να επιτρέπουν στον χρήστη να επιδιορθώνει κάποια τμήματα τους χωρίς να απαιτείται να τα πάει σε κάποιον service. Για παράδειγμα, το WinFuture αναφέρει ότι ο χρήστης θα μπορεί να αντικαθιστά τουλάχιστον τη μπαταρία τους.

Τέλος, από τις εικόνες προκύπτει ότι τα Fairbuds XL θα έχουν USB-C που θα επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση τους. Με δεδομένο ότι δεν παρατηρούμε πουθενά κλασική θύρα ήχου, μάλλον η USB-C θα χρησιμοποιείται για τη σύνδεση τους σε συσκευές. Πάντως, μία κλασική θύρα ήχου θα ήταν ευπρόσδεκτη. Όσον αφορά την τιμή τους, τα επερχόμενα ακουστικά φαίνεται ότι στην Ευρώπη θα κοστίζουν 249 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.