Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει αναφορά για τα πρώτα modular ακουστικά στον κόσμο και η Fairphone τα ανακοίνωσε. Τα Fairbuds XL έχουν modular σχεδιασμό, όπως τα Fairphone, και χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Σύμφωνα με την teardown εικόνα που δημοσίευσε η εταιρεία, ο χρήστης μπορεί να επισκευάσει μόνος του τα over-ear ακουστικά, αντικαθιστώντας τα καλύμματα, τα μαξιλαράκια, σχεδόν τα πάντα, ακόμα και τη μπαταρία.

Τα Fairbuds XL έχουν ένα καλό πακέτο χαρακτηριστικών, όπως 40mm dynamic drivers, active noise cancelation (ANC), υποστήριξη Bluetooth 5.1 με dual-point connect, aptX HD και έξυπνων βοηθών, και ιστοποίηση IP54.

Fairbuds XL

Η Fairphone λέει ότι τα over-ear ακουστικά έχουν αυτονομία 26 ώρες με ενεργό ANC και 30 ώρες με ανανεργό ANC. Επίσης, η μπαταρία τους θα διατηρήσει το 80% της χωρητικότητας της μετά από 500 κύκλους φόρτισης – αλλά ποιος νοιάζεται αφού την αλλάζεις στο λεπτό;

Fairbuds XL

Τέλος, όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα Fairbuds XL θα πρέπει να πληρώσει 249 ευρώ, πολύ καλή τιμή. Τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, πράσινο και μαύρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.