Στο Android 9 Pie η Google μπλόκαρε τα substratum θέματα από την εγκατάστασή τους χωρίς root. Είχε αναφέρει τότε ότι το είχε κάνει για λόγους ασφαλείας. Εφαρμογές όπως το Substratum μπορούν και πάλι να προβούν στην εγκατάσταση θεμάτων στο Android Pie χωρίς root με τη χρήση της Samsung theme engine. Χρήστες στην Αμερική, που έχουν ήδη προβεί στην εγκατάσταση του Samsung Experience 10 beta στα Snapdragon Galaxy S9, Galaxy S9+ και Note 9, μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το Subastratum στο τηλέφωνό τους.

Το “Sungstromeda” mode είναι ένα rootless (δεν απαιτεί root) Samsung mode που χειρίζεται τα θέματα με έναν τρόπο που υπήρχε από το Android Marshmallow στα Samsung τηλέφωνα. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά, ότι δεν χρειάζεται να τρέξετε κάποιου είδους scripts στον υπολογιστή ή να έχετε κάνει root. Ό,τι χρειάζεστε είναι μόνο τα Andromeda και το Sabstratum εγκατεστημένα και ένα θέμα της επιλογής σας. Η χρήση του Subastratum στο Samsung Experience  10 είναι πολύ απλή, απλά κάντε επανεκκίνηση τη συσκευή μετά την εγκατάσταση ενός θέματος και το θέμα θα εγκατασταθεί και θα είναι έτοιμο.

Το νέο design του Samsung Experience 10 έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα. Ευτυχώς η Samsung θα επιτρέπει την παραμετροποίηση του design. Οι developers των themes θα μπορούν από τώρα να εργαστούν πάνω στα θέματα. Και σύμφωνα με το Xda, όταν η Android Pie beta ξεκινήσει, και η Exynos έκδοση αλλά και η Snapdragon έκδοση των συσκευών θα μπορεί να δεχθεί το Substratum.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.