Μια πολύ πρώιμη έκδοση του Android 9 Pie για το Galaxy S9+ διέρρευσε πριν από λίγες ώρες, όπως είχαμε γράψει σε αναλυτικό άρθρο και μια από τις πολλές αλλαγές, είναι ένα εξολοκλήρου νέο σύστημα gesture navigation. Η Samsung δηλαδή, γίνεται και αυτή μια εταιρεία η οποία ακολουθεί ένα παρόμοιο σύστημα με την Apple και τις άλλες. Αλλά η υλοποίηση των χειρονομιών εκ μέρους της Samsung δεν θα είναι η ίδια όπως στο Google Pixel.

Σύμφωνα με την πρώιμη έκδοση του Android 9 που διέρρευσε για το Galaxy S9+ θα μπορείτε να κρύψετε τα πλήκτρα πλοήγησης και να χρησιμοποιήσετε  swipe-up gestures από το κάτω μέρος της οθόνης, εκεί που βρίσκονταν τα πλήκτρα. Δηλαδή, με swipe up από τα αριστερά της οθόνης εκτελείτε την ενέργεια για να πάτε πίσω, ένα swipe up από το κέντρο θα σας φέρει στη home screen, ενώ ένα swipe up από την δεξιά πλευρά, θα φέρει το multitasking menu.

Μιλώντας για multitasking θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι η Samsung έχει υιοθετήσει ένα οριζόντιο στυλ καρτών. Όλα αυτά, μοιάζουν να υπόσχονται πολλά, καθώς τα on screen buttons είναι η αλήθεια καταλαμβάνουν αρκετό χώρο και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στο πάτημά τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.