Η Apple πραγματοποιεί το Wonderlust event και μόλις παρουσίασε τα Watch Series 9 με το νέο S9 SIP (System in Package). Η CPU του έχει 5.6 δις transistors και η GPU του είναι 30% ταχύτερη, ενώ υπάρχει και μία τετραπύρηνη neural engine. Όλα αυτά μεταφράζονται σε βελτιώσεις όπως η ταχύτερη επεξεργασία των αιτημάτων της Siri στη συσκευή.

Apple Watch Series 9 Launch

Επιπλέον, τα Watch Series 9 έχουν δεύτερης γενιάς ultra wideband chip για πιο ακριβή εντοπισμό, και όχι μόνο. Η οθόνη τους είναι η φωτεινότερη που έχουμε δει σε smartwatch, με 2000nits μέγιστη φωτεινότητα – τη διπλή από τα Watch Series 8. Επίσης, υποστηρίζουν “double-tap” που με το πάτημα δύο δαχτύλων εκτελείς ενέργειες, όπως η απάντηση μιας κλήσης. Πρακτικά χτυπάς τον αντίχειρα με τον δείκτη δύο φορές και το ρολόι το αναγνωρίζει, δίνοντας την αντίστοιχη εντολή, ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχει.

Τα Apple Watch Series 9 θα είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις αλουμινίου με ροζ, starlight, ασημί, midnight, και product RED χρώματα. Επίσης, θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις με ανοξείδωτο ατσάλι σε χρυσό, ασημί και γραφίτη αποχρώσης. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα και θα είναι διαθέσιμα από 22 Σεπτεμβρίου με τιμές εκκίνησης τα 399 δολάρια.

Apple Watch Series 9 Launch

Ο τεχνολογικός κολοσσός υπόσχεται βελτιώσεις που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Watch Series 9 είναι τα πρώτα ουδέτερα ως προς τον άνθρακα προϊόντα της. Έχει μικρύνει τη συσκευασία τους, κάτι που επιτρέπει την ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση, μειώνοντας τις αποστολές οι οποίες μπορούν να περιέχουν περισσότερες συσκευές.

Το Apple Watch Series 9 θα τρέχουν το watchOS 10 out of the box, το τελευταίο λειτουργικό σύστημα για smartwatch της εταιρείας. Το watchOS 10 είναι μια μεγάλη ανανέωση του λειτουργικού συστήματος, με έμφαση στη στοίβα widget που είναι προσβάσιμη με το γύρισμα της ψηφιακής κορώνας και σημαντικά ενημερωμένες εκδόσεις πολλών βασικών εφαρμογών. Το watchOS 10 κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.