Η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει τα Watch Series 9 και το Watch Ultra 2 τον επόμενο μήνα, αλλά οι χρήστες που ελπίζουν σε ουσιαστικές αλλαγές θα απογοητευτούν. Αντ’ αυτού, μια νέα διαρροή δείχνει ότι η Apple έχει προγραμματίσει μια πιο σημαντική αναβάθμιση για τα Watch X, το όνομα της δέκατης επετειακής έκδοσης των έξυπνων ρολογιών της.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman, η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το “Apple Watch X” το 2024 για να τιμήσει τη δέκατη επέτειο της πιο επιτυχημένης σειράς smartwatch. Με το μοντέλο X, η Apple διερευνά μια λεπτότερη κάσα ρολογιού και νέους τρόπους για τη σύνδεση των λουριών στη συσκευή.

Το λουράκι των Apple Watch έχει διατηρήσει τον χαρακτηριστικό μηχανισμό ολίσθησης και κλειδώματος, από το πρώτο μοντέλο. Εκτός από τις διαφορές μεγέθους, μπορούσατε να επαναχρησιμοποιήσετε τα λουράκια από παλαιότερα μοντέλα σε νεότερα, καθώς ήταν συμβατά, καθιστώντας εφικτή τη δημιουργία μιας συλλογής από υψηλής ποιότητας λουράκια.

Αν και αυτός ο σχεδιαστικός μηχανισμός ήταν μπροστά από την εποχή του όταν πρωτοκυκλοφόρησε το πρώτο έξυπνο ρολόι της Apple, εμποδίζει την πραγματική αναβάθμιση της εμφάνισης των Apple Watch. Ο μηχανισμός καταλαμβάνει σημαντικό χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα για άλλα εξαρτήματα.

Η Apple φέρεται να διερευνά ένα νέο σύστημα μαγνητικής στερέωσης για τα λουράκια. Ωστόσο, δεν έχει έτοιμο τον μηχανισμό για τα Apple Watch Series 9 και δεν είναι σαφές θα τον έχει τελειοποιήσει για τα Watch X.

Όσον αφορά άλλες αλλαγές, η Apple εργάζεται επίσης πάνω σε μια οθόνη microLED που θα είναι καλύτερη από τις τρέχουσες οθόνες OLED. Η εταιρεία λέγεται επίσης ότι ετοιμάζει τεχνολογία για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης. Δεδομένου ότι το Apple Watch X απέχει ακόμα περισσότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία, μένει να δούμε ποιες αλλαγές θα εφαρμοστούν στο τελικό προϊόν.

Για το 2023, η Apple πιθανότατα έχει κάποιες μέτριες βελτιώσεις στο μυαλό της για τα Watch Series 9, οι οποίες είναι απολύτως σύμφωνες με το πώς έχουν εξελιχθεί τα smartwatch της εταιρείας με την πάροδο των ετών. Περιμένουμε να δούμε ταχύτερους επεξεργαστές και κάποια νέα χρώματα. Αλλά αυτό είναι όλο. Όπως λέει ο Gurman, αυτό θα μπορούσε αναμφισβήτητα να είναι η πιο μικρή αναβάθμιση στην ιστορία του προϊόντος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.