Σαν techmaniacs.gr πιστεύουμε οφείλουμε να θίξουμε το εν λόγω θέμα όπως ακριβώς κάναμε όταν γράφαμε την προσφορά και παρακινήσαμε κόσμο να πάει να πάρει το πακέτο. Αναφερόμαστε σε αυτήν εδώ την προσφορά του Vodafone CU που έδινε απεριόριστα GB και απεριόριστα λεπτά ομιλίας με 12 ευρώ το μήνα για 5 μήνες. Unlimited έλεγε συγκεκριμένα.

Δυστυχώς όμως όπως διαπίστωσαν πολλοί στη συνέχεια, τα GB της προσφοράς έγιναν 500GB από unlimited που έγραφε το site. Σε πολλά σχόλια στο insomnia.gr φαίνεται ότι έδωσαν τα 500GB και 2.500 λεπτά, προσωρινά δήθεν λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών ως αποτέλεσμα της προσφοράς.

Ο κόσμος έχει εκνευριστεί και απειλεί με καταγγελίες. Και ως εκ τούτου θεωρούμε ότι η Vodafone θα πρέπει να παρέμβει και να λύσει οριστικά την σύγχυση που έχει προκληθεί σε όσους πήραν online το πακέτο. Τα 500GB ναι είναι πολλά, δεν είναι όμως unlimited πόσο μάλλον όταν το προωθείς σαν unlimited.

Εν ολίγοις πήρες ένα πακέτο για να έχεις απεριόριστα GB και λεπτά και σου βάζουν 500GB και 2.500 λεπτά.

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σιγά μη σκίσουν κανένα καλσόν με τις καταγγελίες όλοι λες και πληρώσανε λεφτά για να το αγοράσουν και τους έπιασαν κότσο.

  Δε λέω επικοινωνιακό λάθος της Vodafone αλλά μετά θα κατάλαβε ότι όλοι οι εξυπνάκηδες θα το χρησιμοποιούσαν για να το γονατίζουν σε download και ομιλία το δίκτυο οπότε του έκαναν και αλλαγή.

  Δεν έγινε και τίποτα 2500 λεπτά και 500GB internet είναι πάρα πολλά για 12 ευρώ. Για χρήση από το κινητό στην πραγματικότητα απεριόριστα.

  • Δεν έγινε και τίποτα για το ένα, δεν έγινε και τίποτα για το άλλο… Αυτή είναι σαφής παραπλάνηση καταναλωτή, είναι μονομερής αθέτηση συμφωνίας (γιατί όταν πρόκειται για παροχή υπηρεσιών με χρηματικό αντάλλαγμα, είναι συμφωνία) και είναι και ποινικά επιλήψιμη πράξη. Σταματήστε επιτέλους να δικαιολογείτε εταιρείες που πατάνε σε συμπεριφορές ανοχής.

   • Πόσες φορές έχει γίνει αυτό και τα κάνανε γαργάρα οι φορείς. Θα φάνε ένα πρόστιμο 10000 ευρώ και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Θυμάμαι τις εποχές με τα δήθεν απεριόριστα συμβόλαια και κάνεις δεν τους πείραζε. Είχανε βρει παραθυράκι και τότε.

    Το θέμα είναι ότι για 12 ευρώ είναι παραπάνω από οκ οι παροχές.

  • Δηλαδη το θεωρείς σωστό να σου λένε απεριόριστα και να είναι περιορισμένα στην τελικη ? Αυτό είναι παραπλάνηση. Όπως και τα λεπτά στο καρτοπρογραμμα που μου δίνουν και χρεώνουν τις κλήσεις 3 λεπτά ελάχιστη. Και μετά με παίρνουν για προσφορά και μου το λένε κιολας ότι στο καινούργιο προγραμμα θα χρεώνουν στο 1 λεπτό. Τραγικοί απλα

   • Το τρίλεπτο ελληνική πατέντα και κανείς δεν τους πειράζει τόσα χρόνια. Σε αυτό θα κολλήσουν τώρα ;

    Είναι λάθος κανείς δεν είπε το αντίθετο ότι πλάνεψαν τον κόσμο αλλά δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. 500GB είναι πολλά και όχι μόνο για μέση χρήση.

  • Σε πληρώνουνε καλά εκεί υπάλληλε της βόντα; τις ίδιες ανοησίες copy paste πόσταρες και στο ινσόμνια χθες το βράδυ. Δώσε στα αφεντικά σου την απάντηση του Γιώργου Κάππα που μια χαρά στα λέει κι έχετε να φάτε ωραιότατες καταγγελίες /πρόστιμο.

   • Ναι με πληρώνουνε σε είδος με 3 ψηλές Ουκρανές 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Το μέγεθος της ανοησίας σου είναι τόσο μεγάλο και απερίγραπτο 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Δεν πηγαίνουν να τους βάλουν και 1 τρις ευρώ πρόστιμο χ@στηκα 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  • Συμφωνώ μαζί σας. Όποιος Θέλει πραγματικά unlimited πηγαίνει σε συμβόλαιο. Οι άλλοι περιμένουν πότε θα βρέξει καμία προσφορά.

   Και φυσικά πάντα γκρινιάζουν περισσότερο αυτοί που θέλουν τα πάντα τζάμπα οι γνωστοί τσίπιδες.

 2. Κακώς εκνευρίζεστε κατά τη γνώμη μου. 500GB το μήνα είναι πάρα πολλά.. Πρακτικά απεριόριστα αν είσαι απλός χρήστης και κανείς streaming ταινίες ή χρήση πολυμεσικών υπηρεσιών, VoIP, βιντεοκλήσεις γενικότερα. Το όριο πιστεύω πως μπαίνει στο πλαίσιο πολιτικής ορθής χρήσης ώστε να αποτραπεί υπερκορεσμός στο δίκτυο ή μη θεμιτή χρήση των πόρων. Κάτι παρόμοιο κάνει και η Inalan, που έχει όριο τα 3.5ΤΒ το μήνα.

  Όσο για το αν είναι παραπλάνηση του καταναλωτή.. Οκ το δέχομαι σε κάποιο βαθμό, αλλά από θέμα μάρκετινγκ θα πυροβολούσαν τα πόδια τους αν να έβγαζαν προσφορά “500GB το μήνα με 12€”, διότι πολύς κόσμος δεν θα καταλάβαινε πως πρακτικά σημαίνει απεριόριστα δεδομένα για αυτούς.

  Θα συμβιβαζόμουν με το “απεριόριστα*” (με εμφανές το αστεράκι δίπλα στο απεριόριστα) και με την επεξήγηση με μικρά γράμματα πως επιβάλλεται πολιτική ορθής χρήσης στα 500GB.

 3. Έμενα πάντως αυτό που με ενοχλεί ως συνδρομητής της Vodafone CU είναι που δεν έχω σήμα. Τώρα τα πακέτα που προσφέρουν είναι αντικειμενικο, αν δεν μας κάνουν αλλάζουμε δίκτυο!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.