Η Vodafone κάτι έχει πάθει τελευταία. Τώρα, στο Vodafone CU, δίνει απεριόριστα data και ομιλία για 5 ολόκληρους μήνες μόνο με 12 ευρώ, αλλά και ασύρματα ακουστικά Xiaomi. Συγκεκριμένα, στο Vodafone CU website της αναφέρει:

vodafone cu

It’s Cyber week time! Unlimited data + λεπτά ομιλίας για 5 μήνες! Παράγγειλε νέα CU sim με το Cyber week offer μέχρι 5/12.

Το CU σου προσφέρει Unlimited Data και λεπτά ομιλίας μόνο με 12 ευρώ/μήνα για 5 μήνες! Παράγγειλε καινούριο αριθμό ή μετάφερε το δικό σου από άλλο πάροχο μέχρι 5/12 και θα πάρεις έξτρα ΔΩΡΟ ένα ζευγάρι ακουστικά Bluetooth Xiaomi. #CU OPEN

Διευκρινήσεις:

  • Η προφορά ισχύει μόνο για συνδέσεις καρτοκινητής CU μέσω Vodafone.gr
  • Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες έως 5.12.21
  • Για τους πρώτους 3 μήνες, ισχύει διπλασιασμός της αξίας της κάρτας ανανέωσης.
  • To δώρο των ακουστικών ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • H αποστολή των ακουστικών θα γίνει ξεχωριστά από την παραγγελία της κάρτας sim μέχρι 8/12.
  • Η προσφορά δίνει unlimited MBs και unlimited λεπτά προς όλους για 30 ημέρες και το πακέτο κοστίζει 12 ευρώ/μήνα. Μετά τον τρίτο μήνα, χρειάζεται να κάνεις 15 ανανέωση χρόνου ομιλίας για να ενεργοποιήσεις το πακέτο.

Τρέξε ενεργοποίησε ΔΕΗ my home enter μέχρι 30/11: Φαρμάκι οι τιμές στο ρεύμα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όσον αφορά την προσφορά με τα όφερ.ακομη έρχονται τα unlimitied gb.οσο τα είδατε εσείς άλλο τόσο τα είδα και εγώ.για ακουστικά ούτε λόγος απάντηση από το υπερπέραν περιμένουμε.σε λίγες μέρες σε λίγες ώρες ώρες και σε άλλους τόσους πλανήτες θα αποδώσουν την προσφορά στο ακέραιο.ακυρωση ολων των …sim καρτών καθώς και επιστροφή χρημάτων μέχρι τελευταία δεκάρα.λιγα λέμε πολλά να καταλαβαίνουμε.συμπερασματα δικά σας,….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.