Οι οθόνες των Samsung Galaxy flagship συσκευών είναι γνωστές για τα ζωντανά τους χρώματα και την εξαιρετική ποιότητα οθόνης που προσφέρουν. Ωστόσο, το πρόσφατο One Ui 6 update της Samsung προκάλεσε προβλήματα με τη burn in προστασία σε πλήθος συσκευών, όπως και με τη σειρά S23.

Σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τα προβλήματα του burn in στις OLED οθόνες, η Samsung εισήγαγε μια υλοποίηση, η οποία είχε σχεδιαστεί να μετακινεί τα στοιχεία του UI, εμποδίζοντας τα στατικά στοιχεία του UI να προκαλέσουν προβλήματα στην οθόνη των smartphones.

Ωστόσο για έναν περίεργο λόγο, το Samsung One Ui 6.0 που εισήγαγε το Android 14 δεν είχε την εν λόγω προστασία σε συγκεκριμένες Galaxy S23 συσκευές. Η Samsung, ωστόσο, όπως αναφέρει το 9to5google ανακοίνωσε στα επίσημα forums υποστήριξης ότι εργάζεται σε μια λύση.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η Samsung θα διαθέσει σύντομα ένα fix που θα λύνει τα εν λόγω θέματα, με το security patch του Ιανουαρίου. Εν των μεταξύ, μέχρι να φθάσει το fix καλό είναι να αποφεύγεις ενέργειες που θα αφήνουν στατικά στοιχεία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα πρώτα Xiaomi στην Ευρώπη αναβαθμίζονται σε HyperOS

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άντε επιτέλους…..για να μου φύγει και μένα το άγχος που έχω στην άκρη του μυαλού μου για το S23 ULTRA!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.