Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων της Apple είναι η διασύνδεση και διαλειτουργικότητα τους. Για παράδειγμα, το AirDrop επιτρέπει να στέλνεις στοιχεία από τη μία Apple συσκεύη στην άλλη σε ελάχιστον χρόνο. Ωστόσο, η Apple δεν είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κατασκευαστές Android smartphones, tablets, και smartwatches που παρέχουν αντίστοιχες δυνατότητες. Όπως όλα δείχνουν, η Google θα μπορούσε να προσφέρει τέτοιου επιπέδου διαλειτουργικότητα μεταξύ οποιασδήποτε συσκευής Android, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, με ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Link Your Devices.

Το TheSpAndroid δημοσίευσε λεπτομέρειες για το πώς υποτίθεται ότι θα λειτουργεί το Link Your Devices, όταν κυκλοφορήσει. Στις εικόνες βλέπουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού πολλών συσκευών Google και Nest, οι οποίες χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό Google. Όταν όλες οι συσκευές έχουν συνδεθεί, μπορούν να μοιράζονται διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των βιντεοκλήσεων. Αν ο χρήστης λάβει μία κλήση στο Android smartphone μπορεί να τη συνεχίσει σε ένα Nest Hub Max, χωρίς να διακόψει καθόλου τη συνομιλία του.

Link Your Devices Google Android Nest

Επιπλέον, αν ο χρήστης χρησιμοποιεί μία συγκεκριμένη Android συσκευή ως internet hotspot, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία σύνδεσης μιας συσκευής με το Link Your Devices, χωρίς να κάνει όλα τα συνηθισμένα βήματα. Οι δυνατότητες που αναμένεται να έχει αυτό το χαρακτηριστικό είναι πάρα πολλές και να επεκταθούν με την πάροδο του χρόνου. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε τη Google να το ανακοινώσει και φυσικά να το διαθέσει στο κοινό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.