Τα Google Nest Hub και η σειρά Nest Audio είναι ανάμεσα στις έξυπνες οθόνες και έξυπνα ηχεία με Google Assistant που αξίζει να αγοράσετε. Παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, έχουν εξαιρετική ενσωμάτωση στο έξυπνο σπίτι, και είναι συνολικά χρήσιμες συσκευές. Όμως, δεν είναι τέλεια.

Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά το έξυπνο ηχείο ή την οθόνη Nest για να ακούτε μουσική, θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι τις τελευταίες εβδομάδες ακούγονται σημαντικά πιο δυνατά σε χαμηλότερα επίπεδα έντασης. Σκεφτήκατε ότι πρόκειται για placebo ή το απορρίψατε ως προϊόν της φαντασία σας; Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει.

Υπάρχουν πολλαπλές αναφορές από χρήστες Google Nest Hub στο reddit σχετικά με την ένταση του έξυπνου ηχείου τους που είναι πιο δυνατή από το συνηθισμένο σε χαμηλά επίπεδα. Οι περισσότεροι χρήστες που προηγουμένως άκουγαν μουσική στο Nest τους σε επίπεδο έντασης περίπου 3-4 τοις εκατό ισχυρίζονται ότι το ηχείο ακούγεται τώρα αισθητά πιο δυνατά σαν να είναι ρυθμισμένο στο 15 τοις εκατό.

Ακόμη χειρότερα, το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει σχεδόν όλα τα προϊόντα της Nest, συμπεριλαμβανομένων των Nest Mini, Nest Hub Max, Nest Audio, και άλλων. Αυτό είναι ένα μεγαλύτερο ζήτημα αν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε ηχείο ή έξυπνη οθόνη Nest για να ακούτε μουσική σε χαμηλή ένταση πριν πάτε για ύπνο.

Ένα επιπλέον ~10-15 τοις εκατό στην ένταση του ήχου θα καταστήσει τη συσκευή ακατάλληλη για τέτοιες περιπτώσεις χρήσης. Και δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό.

Η Google δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση σχετικά με τη ρύθμιση των επιπέδων έντασης ήχου των προϊόντων Nest. Αλλά δεδομένου του πλήθους των αναφορών, είναι σαφές ότι η εταιρεία έχει κάνει κάποιες βασικές βελτιώσεις με μια πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι γιατί η Google έκανε αυτή την απογοητευτική αλλαγή.

Εάν πρόκειται για μια ακούσια και τυχαία αλλαγή, η εταιρεία μπορεί να επαναφέρει το αρχικό επίπεδο έντασης ήχου μετά από όλα τα παράπονα των χρηστών. Αν όχι, ίσως πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.