Όπως ίσως γνωρίζεις, η Vodafone προσφέρει συνδυαστική έκπτωση κινητής και σταθερής σε όσους συνδρομητές την επιλέγουν και στις δυο υπηρεσίες. Ωστόσο, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα τι θα συμβεί στον λογαριασμό της κινητής σου αν κοπεί το σταθερό, ή στο λογαριασμό της σταθερής σου, αν κοπεί το κινητό.

Για να το καταλάβεις καλύτερα, θα μιλήσουμε για τη δική μας περίπτωση. Είμαστε συνδρομητές στο Vodafone Giga Unlimited Ultra με μια γραμμή και μια άλλη με απεριόριστα σταθερά κινητά και 8GB internet μέσω του διπλασιασμού λόγω ύπαρξης σταθερής. Πριν από λίγους μήνες διακόψαμε τη σταθερή, ωστόσο όμως η έκπτωση παρέμεινε στο λογαριασμό μας, όπως και ο διπλασιασμός των GB στο κινητό.

Στην ίδια ακριβώς γραμμή μπήκαν δόσεις στο λογαριασμό για 3 κινητά. Με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος του λογαριασμού το μήνα μαζί με τις δόσεις και τα πάγια να βγαίνει στα 70 ευρώ. Αν κάποια στιγμή η Vodafone εντοπίσει το λάθος και ζητήσει αναδρομικά το ποσό πίσω, καταλαβαίνεις ότι η δυνατότητα αποπληρωμής του στενεύει. 70 τα πάγια και οι δόσεις + τα αναδρομικά ποσά της έκπτωσης που από δικό τους λάθος συνεχίζουν να εφαρμόζονται, καταλαβαίνεις ότι η ολοσχερής αποπληρωμή του λογαριασμού κάποιον μήνα θα είναι αδύνατη και όταν υπάρχουν δόσεις στο λογαριασμό για συσκευές δεν μπορεί να καθυστερήσει η πληρωμή του. Είχαμε γράψει άρθρο εδώ για αυτό. 

Η Vodafone πάντως επιβεβαιώνει τηλεφωνικά, ότι δεν πρόκειται να ζητήσει πίσω εκπτώσεις, μας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για συστημικό κόλλημα αλλά και να μην το έψαχνα όπως μου είπε ο υπάλληλος σε καμιά περίπτωση δεν θα ζητούσαν πίσω τις εκπτώσεις. Όταν όμως έχεις ένα συμβόλαιο σαν το δικό μας με τρομερές εκπτώσεις λόγω απειλής φορητότητας + δόσεις στο λογαριασμό δεν το διακινδυνεύεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.