Η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα, το Axon 30 Pro και το ZTE S30 Pro που θα είναι το πρώτο τηλέφωνο μιας νέας σειράς. Μετά την αποκάλυψη της σειράς, κυκλοφόρησαν posters που έδιναν απλόχερα μερικά από τα specs.

Στο module του smartphone υπάρχουν τέσσερις κάμερες και το LED flash. Σύμφωνα με τα label το σύστημα είναι AI με Auto Focus και η κύρια κάμερα είναι στα 64MP. Το module είναι πολύ στιλάτο με brass φινίρισμα στις δύο γωνίες και ανάγλυφο στο κεντρικό κομμάτι. Η καμπύλη πλάτη έχει gradient απόχρωση σε μπλε-ροζ.

Μία άλλη αφίσα αποκαλύπτει το όνομα του ZTE S30 Pro και ότι θα έχει 144Hz OLED οθόνη με 44MP selfie κάμερα. Δεν έχουν ιδέα αν θα είναι τοποθετημένη σε notch, punch hole, ή pop-up μηχανισμό.

Τώρα η εταιρεία αποκάλυψε την ημερομηνία λανσαρίσματος του smartphone και μερικές λεπτομέρειες για ένα νέο οικοσύστημα. Το event για το S30 Pro θα γίνει στις 30 Μαρτίου και εκτός από το τηλέφωνο η εταιρεία θα παρουσιάσει το 1+2+N οικοσύστημα της, που είναι παρόμοιο με το 1+8+N της Huawei και το 1+4+N της Realme.

Το νόημα πίσω απο αυτά τα οικοσυστήματα είναι ότι οι εταιρείες υπολογίζουν ότι κάθε χρήστης (1) έχει X βασικές (2 / 4 / 8 – smartphone / tablet / κτλ) συσκευές και απεριόριστες (N) συσκευές που λειτουργούν όλες μαζί στο ίδιο περιβάλλον από ένα ενιαίο UI.

Στο ίδιο event περιμένουμε να δούμε και το ZTE Axon 30 Pro, αλλά έχουμε αρκετές ημέρες μπροστά μας για να μάθουμε περισσότερα τόσο για το flagship όσο και για τα υπόλοιπα προϊόντα του event.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.