Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου smartphone με under-display selfie camera, η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του. Όπως έχει ήδη επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της εταιρείας, Ni Fei, η συσκευή θα ονομάζεται ZTE Axon 30 Pro 5G.

Ο Ni Fei αποκάλυψε ότι το smartphone θα είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα του 2021 και θα έχει ένα από τα πιο ισχυρά συστήματα καμερών. Επίσης η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser που δείχνει το περίγραμμα από το module του τηλεφώνου – είναι ορθογώνιο με μία ιδιαίτερη προεξοχή στη δεξιά μεριά. Παίζει να έχει πολλές κάμερες και στην προεξοχή να υπάρχουν οι απαραίτητοι αισθητήρες με το LED flash.

Για το ZTE Axon 30 Pro 5G, και ειδικότερα για το σύστημα καμερών του, μίλησε και ο Consumer Experience Department της εταιρείας. Ο Lu Qianhao είπε ότι η κατασκευάστρια ξόδεψε 200 εκατομμύρια yuan ή κάπου στα 25,6 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη του και φρόντισε να εκμεταλεύεται στο έπακρο τον Spectra 580 ISP του Snapdragon 888.

Ο Qianhao επιβέβαιωσε επίσης ότι το smartphone θα έχει under-display κάμερα και μερικές αναβαθμίσεις που θα το κατατάξουν επάξια στην κατηγία των flagships. Εκτός από τον επεξεργαστή που πλέον είναι flagship, το τηλέφωνο αναμενόταν να έχει 200MP κάμερα που μπορεί να την υποστηρίξει ο SD888. Τα leaks έλεγαν ότι ο αισθητήρας μάλλον θα είναι της Samsung.

Μία αφίσα είχε αποκαλύψει ότι το ZTE Axon 30 Pro θα έχει τριπλή κάμερα και θα έχει πάνω από δύο “flagship-tier” αισθητήρες. Σήμερα ο Ni Fei αποκάλυψε λεπτομέρειες για το ισχυρό σύστημα καμερών του smartphone που ονομάζεται Trinity Three. Στο module θα υπάρχουν τρεις κύριοι 64MP αισθητήρες που θα προσφέρουν full focal length.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.