Η Samsung έχει κάνει σχεδόν τα πάντα σωστά με τα Galaxy S23, αλλά τα τηλέφωνα της σειράς δεν είναι “τέλεια”. Όλα τα μοντέλα έχουν πολύ καλό design, βελτιωμένες κάμερες, φοβερές επιδόσεις, και εξαιρετική αυτονομία. Όμως, υπάρχουν ακόμα πράγματα που η εταιρεία μπορεί να βελτιώσει, όπως η μνήμη RAM και ο αποθηκευτικός χώρος, μία σημαντική αλλαγή που θα δούμε στα Samsung Galaxy S24.

Σύμφωνα με πηγή, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα εφοδιάσει το βασικό μοντέλο της σειράς και το plus με έως 12GB μνήμη RAM, ενώ το κορυφαίο μοντέλο που θα είναι το Galaxy S24 Ultra θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με έως 16GB μνήμη RAM. Επιπλέον, τα Galaxy S24 και S24+ θα έχει βασική έκδοση με 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Σε αντίθεση με όσα περιμένουμε από τα Samsung Galaxy S24, το βασικό Galaxy S23 έχει εκδόσεις μόνο με 8GB μνήμη RAM και βασική έκδοση με 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η RAM παραμένει ίδια και σταθερή σε όλες τις εκδόσεις του S23+, αν και η βασική του έκδοση είναι στα 256GB. Τέλος, ακόμα και το S23 Ultra έρχεται σε εκδόσεις με 8GB ή 12GB μνήμη RAM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.