Η σειρά Galaxy S24 της επόμενης χρονιάς αναμένεται να διαθέτει refresh rate των 144Hz. Αυτό ακριβώς αναφέρει σε αποκλειστικό του η ιστοσελίδα samlover.com χωρίς όμως να επικαλείται κάποια πηγή.

s24 ultra 144 hz

Η γενική αίσθηση μεταξύ των χρηστών είναι ότι αν έχεις χρησιμοποιήσει ένα refresh rate των 90Hz είναι σχεδόν αδύνατο να επιστρέψεις σε ένα smartphone μικρότερου ρυθμού ανανέωσης όπως των 60Hz. Ένα πιο γρήγορο refresh rate σημαίνει ότι το scrolling και οι μεταβάσεις είναι σημαντικά πιο smooth.

Παράλληλα επισημαίνει ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά της νέας οικογένειας, όπως το Android 14 με το One UI 6, την ύπαρξη του Snapdragon 8 Gen 3,  UFS 4.1 Storage chip, ένας αισθητήρας των 200MP με σαβείς βελτιώσεις και καλύτερες zoom δυνατότητες σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Τέλος, οδρυφορική συνδεσιμότητα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.