Το Samsung Galaxy S23 Ultra διαθέτει μια από τις καλύτερες οθόνες που μπορούμε να βρούμε σε flagship smartphone το οποίο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Με τα Galaxy S24, περιμένουμε από τη Samsung να ανεβάσει τον πήχη κάνοντας ουσιαστικές αλλαγές και αναβαθμίσεις. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια smartphones θα κάνει πιο φωτεινή την οθόνη του Samsung Galaxy S24 Ultra και θα εγκαταλείψει τον curved σχεδιασμό για ένα επίπεδο panel.

Σύμφωνα με τον γνωστό και συνήθως έγκυρο leaker Ice Universe, το Galaxy S24 Ultra θα έχει οθόνη 6.78 ιντσών με ανάλυση 3.120 x 1.440 pixels, αναλογία διαστάσεων 19,5:9 και μέγιστη φωτεινότητα 2.500 nits. Η αναλογία διαστάσεων αναφέρεται λανθασμένα σε 19,5:5, αλλά διευκρινίστηκε σε επόμενο tweet.

Όπως ήδη είπαμε, ο Ice Universe δεν έχει άψογο ιστορικό, οπότε σας συμβουλεύουμε να μη λάβετε ως δεδομένες αυτές τις αλλαγές. Ωστόσο, αν όντως έχει δίκιο, η οθόνη του Samsung Galaxy S24 Ultra θα είναι κατά 750 nits φωτεινότερη – όσον αφορά τη μέγιστη φωτεινότητα – από το Galaxy S23 Ultra που αγγίζει τα 1.750 nits και θα φτάσει τα Galaxy S στα ίδια επίπεδα με το Find X6 Pro.

Αν και η πηγή δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, κυκλοφορούν ισχυρισμοί ότι η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το M13 panel, το οποίο αναφέρεται στο OLED panel υψηλής απόδοσης 13ης γενιάς. Αυτά τα πάνελ υποστηρίζεται ότι είναι λεπτότερα και αποδοτικότερα σε ισχύ. Το tweet περιλαμβάνει επίσης μια αναπαράσταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Galaxy S24 Ultra.

Samsung Galaxy S24 Ultra Mockup

Η μεγαλύτερη και πιο αξιοσημείωτη αλλαγή που μπορούμε να δούμε στην εικόνα είναι ότι το Samsung Galaxy S24 Ultra θα μπορούσε να εγκαταλείψει τις κυρτές οθόνες. Αντ’ αυτού, θα μπορούσαμε να δούμε την εταιρεία να κυκλοφορεί ένα τηλέφωνο που θα έχει επίπεδη οθόνη, όπως τα τρέχοντα Galaxy S23 και Galaxy S23+. Ωστόσο, η κατασκευάστρια θα μπορούσε να διατηρήσει τις αιχμηρές γωνίες του Ultra στο S24, δίνοντάς του μια μοναδική εμφάνιση.

Παρόμοιους ισχυρισμούς έχει κάνει και ο γνωστός και πάντα έγκυρος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, ο οποίος αναφέρει ότι όλα τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S24 θα μπορούσαν να έχουν επίπεδες οθόνες. Αν αληθεύει αυτό, αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η απόλυτη κορυφαία ναυαρχίδα της Samsung θα εγκαταλείψει την curved οθόνη. Στην πραγματικότητα, το 2024 θα μπορούσε να είναι η χρονιά που ολόκληρος ο κατάλογος smartphones της Samsung δεν θα έχει ούτε ένα μοντέλο με curved οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.