Το Samsung Galaxy S24 Ultra αναμένεται να παρουσιάζει αρκετά μεγαλύτερη αντοχή χάρη στο τιτάνιο frame με το οποίο θα εξοπλιστεί. Ωστόσο όμως ο Ice Universe επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν θα κάνει το smartphone πιο βαρύ.

Ειδικότερα, το S24 Ultra θα έχει βάρος 233 γραμμαρίων κατά 1 γραμμάριο πιο ελαφρύ σε σχέση με το S23 Ultra. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό κάτι τέτοιο, καθώς το τιτάνιο έχει μεγαλύτερη πυκνότητα και είναι πιο σκληρό από το αλουμίνιο, επομένως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως ακριβώς το πέτυχε η Samsung.

Οι πληροφορίες θέλουν το Samsung Galaxy S24 Ultra να έχει αναβαθμισμένη οθόνη και μια 50MP 3x telephoto camera, αντικαθιστώντας την 10MP 3x telephoto του S23 Ultra. Η Samsung θα χρησιμοποιήσει ξανά την 200MP κύρια κάμερα, μαζί με μια 10MP 10x και μια selfie των 12MP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.