Το Starlink, η γνωστή υπηρεσία του Elon Musk η οποία ουσιαστικά έχει λύσει το θέμα σε χιλιάδες χρήστες στην Ελλάδα και στον κόσμο προχωρά σε μια ακόμη ευκολία πληρωμής του εξοπλισμού. Η νέα δυνατότητα αφορά την Αμερική προς το παρόν, ωστόσο στη συνέχεια τα χαρακτηριστικά έρχονται και στην Ευρώπη.

O απίστευτος λόγος που οι αστροναύτες γερνούν πιο αργά στο διάστημα!

Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα να πληρώσεις τον εξοπλισμό με το μήνα στο λογαριασμό σου σε 12 μηνιαίες δόσεις. Ο χρήστης δηλαδή με αυτόν τον τρόπο αγοράζει εύκολα τον εξοπλισμό με δόσεις και είναι δικός του.

Τέλος το air condition στο αμάξι!

Οι όροι του προγράμματος αναφέρουν ότι αν κάποιος δεν πληρώσει μια μηνιαία δόση τότε στο επόμενο τιμολόγιο θα κληθεί να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό για την εξόφλησή του.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, υποστηρίζεται υπό μια μορφή η εν λόγω ευκολία αν και ο εξοπλισμός δεν γίνεται ποτέ δικός σου. Ο λόγος για την ενοικίαση, όπου με 15 ευρώ κάθε μήνα και 40 για την υπηρεσία μπορείς να έχεις τις υπηρεσίες του Starlink λέγοντας αντίο στο τραγικό ADSL, VDSL, 4G / 5G. Μάλιστα μόλις 20 ευρώ χρειάζεσαι για να ξεκινήσει η αποστολή του Starlink καθώς έχουν κόψει και το τέλος ενεργοποίησης που είχε. Το παραγγέλνεις εδώ. 

Το σχήμα του ηλιακού μας συστήματος άλλαξε δραματικά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιο τραγικο vdsl? 109.998 συγχρονιζω. Δεν δινουμε λεφτα στον ελον μασκ, δεν του τα χρωσταμε. Αυτος απο τοτε που αρχισε να δουλευει εχει χασει τη μιση περιουσια του, τοσο αχρηστος ειναι. Μονο για τη μοστρα δουλευει κι ευτυχως γι αυτον εχει αρκετα λεφτα μεχρι να τα καταστρεψει ολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.