Το Starlink του Elon Musk, η γνωστή δορυφορική υπηρεσία, γίνεται πλέον αρκετά προσιτή για όλους στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, αν συνδυάσεις το πακέτο με τα 40 ευρώ και 15 ευρώ το κόστος ενοικίασης εξοπλισμού, με 55 ευρώ έχεις δορυφορικό internet σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας το χρειάζεσαι.

Διαθέτει απεριόριστα δεδομένα και σε συνδυασμό με την ενοικίαση του εξοπλισμού πραγματικά γίνεται οικονομικά προσιτό για όλο και περισσότερους χρήστες. Αν επιλέξεις να αγοράσεις τον εξοπλισμό θα πληρώνεις μόνο 40 ευρώ το μήνα κάθε μήνα, αν δεν έχεις να δώσεις τα χρήματα μπροστά για την αγορά του εξοπλισμού, με 55 ευρώ το μήνα ξεμπερδεύεις, σχεδόν όσο έχουν τα ακριβότερα προγράμματα των παρόχων.

Μπορείς να το δοκιμάσεις μάλιστα και για 30 ημέρες εντελώς δωρεάν και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Cosmote: Μόλις ξεκίνησε να διαθέτει το νέο TP-LINK NX510v 5G router – Παίρνει και σταθερή

Το δορυφορικό ίντερνετ είναι η καλύτερη επιλογή για όσους μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου οι επίγειες γραμμές δεν φτάνουν ή δίνουν πολύ χαμηλές ταχύτητες. Αν σε αυτές τις περιοχές δεν υπάρχει και καλή κάλυψη του δικτύου κινητής, τότε το δορυφορικό ίντερνετ είναι μονόδρομος. Επίτέλους έγινε και προσιτή λύση!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.