Διαθέσιμο γίνεται μέσω του online καταστήματος το νέο TP-LINK NX510v 5G router, το οποίο μεταξύ άλλων φέρει τα εν λόγω χαρακτηριστικά συνοπτικά:

Υποστήριξη δικτύου 5G και EasyMesh
Τεχνολογία Wi-Fi 6 για υψηλές ταχύτητες έως 3Gbps
Ταυτόχρονη ασύρματη σύνδεση για περισσότερες από 250 συσκευές
Δυνατότητα κλήσεων VoLTE

Παράλληλα διαβάζουμε: Με το router TP-LINK NX510v 5G AX3000 Wi-Fi 6 έχεις την ευχέρεια κλήσεων υψηλής ποιότητας VoLTE συνδέοντας το σταθερό τηλέφωνο μέσω της ειδικής υποδοχής ενώ, ταυτόχρονα, θα μπορείς να σερφάρεις στο Internet χωρίς καμία διακοπή.

Επιπλέον, υποστηρίζει EasyMesh και μπορείς να συνδεθείς με συμβατές συσκευές για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου δικτύου όπου η ασύρματη πρόσβαση θα είναι απρόσκοπτη.
Ακόμη, χάρη στη θύρα LAN/ WAN λειτουργεί ως παραδοσιακό ασύρματο router, με τη συνδεσιμότητα 5G/ 4G ν’ αποτελεί backup για την παροχή σταθερής και αξιόπιστης σύνδεσης. Τέλος, η εφαρμογή Aginet επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση μέσω Smartphone ή Tablet για απόλυτη ευελιξία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του αγγίζει τα 299 ευρώ ή μπορείς να το αγοράσεις με 12 άτοκες δόσεις των 24.92 ευρώ.

Μπορείς να το βρεις εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί να πάρω αυτό που έχει τον snapdragon x62 chipset και να μην πάρω το zte mc888 ULTRA που έχει τον snapdragon x70??

  2. Ανακοινώθηκε το wifi7 το οποίο έχει 4.8 μεγαλύτερη ταχύτητα με κόστος προς το παρόν το τριπλάσιο για όποιον θελει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.