Η OnePlus πραγματοποιεί τη μετάβαση των συσκευών της από το OxygenOS στο νέο υβρίδιο που δημιούργησε με την Oppo και οι χρήστες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι. Η “stable” έκδοση του OxygenOS 12 στα OnePlus 9 και 9 Pro είναι γεμάτη προβλήματα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο κάποιοι να αναφέρουν ότι μετά από factory reset τα τηλέφωνα τους λειτουργούν πιο ομαλά.

Μετά από μία σειρά καταστρεπτικών review που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ώρες, η κινέζικη εταιρεία αναγκάστηκε να επανεξετάσει τις επιλογές της, για να δει τι μπορεί να κάνει ώστε να λύσει το θέμα με όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά. Η απόφαση που πήρε, αν και δεν την ανακοίνωσε επίσημα, είναι η αναμενόμενη. Η διάθεση του OxygenOS 12 σταματάει.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία επιβεβαίωσε στο Android Police ότι γνωρίζουν για τα προβλήματα που προκαλεί η νέα έκδοση και η ομάδα λογισμικού προσπαθεί να τα λύσει. Θα σταματήσουν τη διάθεση του OxygenOS 12 στα OnePlus 9 και 9 Pro και θα κυκλοφορήσουν μία νέα έκδοση το συντομότερο δυνατό. Δηλαδή, μάλλον το 2022.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.