Το OxygenOS 12 βασισμένο στο Android 12 για τη σειρά OnePlus 9 έκανε το ντεμπούτο του πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο τα προβλήματα δεν άρχισαν να εμφανιστούν. Χρήστες αναφέρουν πληθώρα bugs σε διάφορες κοινότητες και φαίνεται ότι όλα τα προβλήματα έχουν την αφετηρία στο γεγονός ότι το λειτουργικό στην ουσία είναι Color OS.

Με λίγα λόγια, αποτελεί μια εντελώς διαφορετική ROM από αυτήν που προηγουμένως χρησιμοποιούσες. Το XDA Developers που την εγκατέστησε αρχικά, τους έδωσε την εντύπωση ότι αποτελούσε μια open beta έκδοση, δεν τους έδινε σε καμιά περίπτωση την εντύπωση μιας stable OxygenOS update. Ευτυχώς υπήρχε λύση όπως αναφέρουν και δεν ήταν άλλη από το factory reset.

Όπως επισημαίνουν, κανένας δεν πρέπει να μπαίνει σε διαδικασία να κάνει factory reset το smartphone του απλά και μόνο επειδή εγκατέστησε μια νέα ενημέρωση. Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ήταν η μόνη λύση καθώς τα προβλήματα ήταν σημαντικά. Η μπαταρία για παράδειγμα εξαντλούνταν μέσα σε μερικές ώρες ακόμη και με κλειστή την οθόνη, το 120Hz refresh rate λειτουργούσε μόνο όταν ο χρήστης μετέβαινε στις ειδοποιήσεις και άλλα πολλά.

Ζητάς ένα τραγούδι από την Google Assistant και αυτή σου λέει για τα εμβόλια! (screenshot)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.