Ένα smartphone αποτελείται από εκατοντάδες κομμάτια τα οποία συνεργάζονται αρμονικά για να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ένα φαινόμενο που παρατηρείται έντονα συνεχώς ο χαρακτηριστικός ήχος που κάνει η συσκευή όταν τη κουνάς. Να σημειωθεί ότι δεν συνεπάγεται κάποιο πρόβλημα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Πρόκειται για απλά για τους φακούς και τους αισθητήρες με το συνοδευόμενο σύστημα σταθεροποίησης αυτών. Το σύστημα των optical image stabilizers των smartphones, λειτουργεί με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι η δυνατότητα να απορροφά τους μικρούς κραδασμούς ή την ακούσια κίνηση των χεριών για να μας προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφίες και video. Είναι η ένδειξη, ότι τα στοιχεία έφθασαν στο όριο της μετακίνησής τους.

Η Nova ουσιαστικά καταργεί τις επιδοτήσεις συσκευών

Συσκευές όπως το Galaxy S23 και το Pixel 6 και Pixel 7, όλες κάνουν τον χαρακτηριστικό ήχο όταν κουνιούνται, και φυσικά είναι απολύτως normal. Από την άλλη όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να προβαίνουμε σε βίαιες κινήσεις. Πρόκειται για κινούμενα μέρη τα οποία τείνουν να φθείρονται στη πάροδο του χρόνου. Το κούνημα της συσκευής απλά για να ακούσεις τον ήχο, δεν είναι και η καλύτερη πρακτική και θα πρέπει να αποφεύγεται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτοχος S22 Ultra 6μήνου απο Γερμανό. Μόλις χθες χωρίς καμία πτώση η συσκευή ξεκίνησε να κάνει τον ήχο. Εαν εγώ αποφασίσω να πουλήσω τη συσκευή θα έχει άραγε την ίδια αξία με μια που δεν κουδουνίζει?

  2. 14 ultra όταν το κουνάς κάνει αυτόν τον χαρακτηριστικό θόρυβο λές και κάτι μέσα έχει φυγή η σπάσει χωρίς καμία πτώση 10 μέρες τηλέφωνο. Βέβαια μόλις βάζω σε λειτουργία την κάμερα δεν κάνει θόρυβο σταματάει. Τον έχει κάποιος το συγκεκριμένο τηλέφωνο και αν Νάι τού κάνει αυτό τόν θόρυβο όταν το κουνάει?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.