Οι επιδοτήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας πάντοτε δεν είχαν καμιά σχέση με αυτές που έπαιρνες αν απειλούσες με φορητότητα, οι οποίες ήταν συγκριτικά μεγαλύτερες. Η Nova, μετά τη συνένωση με τη Wind παρατηρούμε ότι ουσιαστικά έχει καταργήσει τις επιδοτήσεις συσκευών και αυτές δίνονται μόνο αν συνδυαστεί μια σύνδεση κινητής με Nova σταθερή.

Ας πάρουμε ένα σύντομο παράδειγμα με το Samsung Galaxy A14 64GB Black. Για να στο δώσει δωρεάν στο Unlimited ομιλία και SMS και 15GB πρόγραμμα θα πρέπει να έχεις επιλέξει το κουτάκι όπου δηλώνεις ότι έχεις σύνδεση σταθερής ενεργή στη Nova. Το ίδιο ισχύει και για το Unlimited All. Αν όμως δεν το επιλέξεις τότε η συσκευή επανέρχεται στη τιμή των 199.90 ευρώ με συμβόλαιο 24 μηνών.

Γνωρίζουμε ότι οι τιμές των συμβολαίων της είναι μικρές για να καλύψουν και επιδότηση συσκευής, αλλά το Unlimited All θα μπορούσε έστω και με λίγο μεγαλύτερο πάγιο να μπορεί να καλύψει μια φθηνή συσκευή. Από την άλλη, θα έπρεπε να μπορεί ο χρήστης να πληρώσει τη συσκευή με δόσεις στο λογαριασμό όπως γίνεται στη Vodafone.

Samsung Vision Booster: Τι είναι, πως ενεργοποιείται και ποια Galaxy smartphones το υποστηρίζουν

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.