Το θέμα της χρήσης punch hole στα iPhone απασχολεί τα media εδώ και πολύ καιρό. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι πρώτες χειροπιαστές πληροφορίες που έλεγαν ότι τελικά τα iPhone 14 Pro θα έχουν pill-shaped punch hole και under-display Face ID. Σήμερα, έχουμε πληροφορίες που ανατρέπουν τα δεδομένα.

Ο γνωστός “leaker” και μέλος της βιομηχανίας οθονών Ross Young αναφέρει ότι πρόσφατα δεδομένα δείχνουν ότι τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max θα έχουν όντως pill-shaped punch hole, αλλά το Face ID δεν θα είναι αόρατο, στη θέση του θα υπάρχει μία μικρότερη οπή. Στην ουσία λοιπόν η Apple αντικαθιστά το notch με ένα “μοναδικό” design.

Όπως και το notch, έτσι και ο συνδυασμός δύο punch hole προκαλεί περίεργη αίσθηση. Όμως, στην τελική είδαμε σχεδόν όλους τους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν την “εγκοπή” της Apple. Βέβαια, δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο με το διπλό punch hole, ειδικά από τη στιγμή που όλοι οι κατασκευαστές Android smartphones προσπαθούν να δημιουργήσουν full screen συσκευές με under-display κάμερες και αισθητήρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.