Το επερχόμενο οικονομικό πλάνο του Netflix το οποίο θα έχει διαφημίσεις δεν θα επιτρέπει στους συνδρομητές να κατεβάζουν τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες για να τις παρακολουθήσουν εκτός σύνδεσης, σύμφωνα με σχετική αναφορά. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

Ο περιορισμός που αναφέρεται παραπάνω βρέθηκε στον κώδικα της εφαρμογής για συσκευές iOS και περιγράφεται ως εξής: “Downloads available on all plans except Netflix with ads.” ή στα ελληνικά: “Διαθέσιμες λήψεις σε όλα τα προγράμματα εκτός από το Netflix με διαφημίσεις”.

Οι συνδρομές της υπηρεσίας streaming επιτρέπουν τη λήψη ορισμένου περιεχομένου για προβολή εκτός σύνδεσης και ο περιορισμός αυτής της δυνατότητας στα πιο οικονομικά πλάνα θα επιτρέψει στην πλατφόρμα να διαφοροποιήσει περισσότερο τα υπάρχοντα πλάνα από το επερχόμενο με τις διαφημίσεις.

Επιπλέον, η πηγή λέει ότι το Netflix δεν σκοπεύει να επιτρέψει στους πελάτες να παραλείπουν διαφημίσεις ή να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής κατά την αναπαραγωγή των διαφημίσεων. Επιπροσθέτως, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι κάποιο περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο μόνο στα πλάνα χωρίς διαφημίσεις.

Το πλάνο με τις διαφημίσεις δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από τις αρχές του 2023, επομένως ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές πριν την οριστικοποίηση της τελικής του μορφής και καθώς η πλατφόρμα βλέπει τις αντιδράσεις του κοινού στις πληροφορίες που διαρρέουν ανά διαστήματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.