Το WhatsApp δοκιμάζει διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως οι αντιδράσεις, η βελτίωση του ελέγχου της εγγραφής φωνητικών μηνυμάτων, και η δυνατότητα αποστολής αρχείων πολυμέσων μεγέθους έως 2GB.

Σύμφωνα με το WABetaInfo, η αποστολή μεγαλύτερων αρχείων είναι σε πολύ περιορισμένη έκδοση beta αυτή τη στιγμή, συγκεκριμένα είναι διαθέσιμη μόνο σε μικρή μερίδα χρηστών της Νότιας Αμερικής.

WhatsApp 2GB

Η δυνατότητα παρουσιάζεται διαθέσιμη στις beta εκδόσεις 2.22.8.5, 2.22.8.6 και 2.22.8.7 του WhatsApp για Android και iOS, και λανσάρει μία τεράστια αλλαγή, καθώς το προηγούμενο όριο ήταν μόλις 100MB.

Σε περίπτωση που το νέο όριο αρχείων του WhatsApp κυκλοφορήσει ευρέως μετά τη δοκιμή, μπορεί να οδηγήσει άλλους παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών στο να επανεξετάσουν τα δικά τους όρια στο μέγεθος των αρχείων.

Για παράδειγμα, το Gmail έχει μείνει ακόμα στα 25ΜΒ με τη Google να λανσάρει ως εναλλακτική για την αποστολή μεγαλύτερων αρχείων τη χρήση συνδέσμων του Drive. Από την άλλη, το Twitter είναι πολύ πιο γενναιόδωρο με όριο το 1GB.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες ή αν θα αποτελεί κάποια στιγμή βασικό χαρακτηριστικό του WhatsApp, διότι είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.