Το WhatsApp είναι επιτέλους έτοιμο να διαθέσει την πολυαναμενόμενη λειτουργία σύνδεσης σε πολλαπλές συσκευές, στους χρήστες συσκευών Android και iOS.

Μέχρι τώρα, η λειτουργία ήταν διαθέσιμη στους χρήστες που συμμετέχουν στη beta, αλλά τώρα θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα για όλους τους χρήστες iOS και τον επόμενο μήνα για όλους τους χρήστες Android.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτή η δυνατότητα θα καταργήσει την απαίτηση σύνδεσης στο smartphone για χρήση της πλατφόρμας συνομιλίας WhatsApp σε πολλές συσκευές.

Προηγουμένως, οι χρήστες έπρεπε να έχουν μόνιμη σύνδεση στο smartphone τους για να μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή, όπως έναν υπολογιστή.

Η λειτουργία επιτρέπει έως και τέσσερις συνδεδεμένες συσκευές και ένα τηλέφωνο τη φορά και θα αποσυνδέσει τις συνδεδεμένες συσκευές εάν το τηλέφωνο παραμείνει ανενεργό για 14 ημέρες.

Σύμφωνα με το WhatsApp, η ζωντανή τοποθεσία δεν είναι δυνατή σε συζευγμένες συσκευές, η αποστολή μηνυμάτων με προεπισκοπήσεις συνδέσμων δεν μπορεί να εκτελεστεί σε δευτερεύουσες συσκευές, και οι χρήστες iPhone δεν μπορούν να διαγράψουν μια συνομιλία σε συνδεδεμένες συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.