Αν είστε ένας από τους οπαδούς της Sony θα γνωρίζετε ήδη πως η σειρά Xperia Ζ έχει παγιδευτεί σε μια κρίση, καθώς με την ανακοίνωση της σειράς Xperia X, φάνηκε πως η Sony σκόπευε να δώσει τέλος στις Xperia Z συσκευές.

xperia-x

Σήμερα η Sony δημοσίευσε μια επίσημη δήλωση σχετικά με το θέμα και τα πάντα φαίνονται πλέον ξεκάθαρα, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που πολλοί θα αποκαλούσαν μια καλή είδηση.

The Xperia Z line has reached its culmination – Xperia X series represents a new chapter and evolution of our product strategy. Whilst the Xperia Z series was all about bringing the best of Sony’s advanced technologies to smartphones, Xperia X series is based on bringing smart, adaptive Sony user experiences across camera, battery performance and hardware / software design.

Είναι επίσημο λοιπόν, η σειρά Xperia Z δεν θα υπάρχει πια, παρά τις προηγούμενες προσδοκίες μας. Φαίνεται επίσης, πως η νέα σειρά Xperia X ήρθε για να μείνει και θα πάρει την θέση της Z.

Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Ενώ η Sony σαφώς προσπαθεί να μας πείσει με επίθετα όπως «smart» και «adaptive» στην δήλωση της, η πραγματική πρόθεση φαίνεται να είναι μια νέα εστίαση, που στοχεύει περισσότερο στις mid-range συσκευές.

Αυτό φαίνεται σε κάποιο βαθμό στο νέο Xperia X και το Xperia XA αλλά και στο Xperia X Performance, το οποίο παρά το γεγονός ότι έρχεται με τον Snapdragon 820, εξακολουθεί να στερείται πίσω από το Xperia Ζ5. Παρόλα αυτά, η κίνηση θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα σημαντικό βήμα για την Sony.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHTC One M10: Η HTC έκανε το πρώτο tease στο Twitter
Επόμενο άρθροOnePlus 3: Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με νέο σχεδιασμό
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ