Σήμερα είναι ημέρα διαρροών για τις εταιρίες. Μετά το Huawei P10 και το LG G6, έρχεται η Sony με επίσημο press render του Xperia X 2017, που έχουμε δει και σαν Xperia X2.

Δυστυχώς δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, όμως το render φαίνεται να ειναι πραγματικό. Μάλιστα αποκαλύπτει ενδιαφέροντα πράγματα για την συσκευή. Αρχικά δεν έχουμε πλέον το λογότυπο της Sony στην πρόσοψη, καθώς η συσκευή έχει πολύ μικρά bezels και δεν χωράει. Η εταιρία αντί του λογότυπου προτίμησε να τοποθετήσει δεύτερο ηχείο στο κάτω μέρος, ώστε η συσκευή να έχει στερεοφωνικό ήχο.

Βλέπουμε επίσης οθόνη με ελαφριά κυρτότητα στις άκρες της , ενώ βλέπουμε στα δεξιά της συσκευής το home button, τα πλήκτρα ελέγχου της έντασης του ήχου και το πλήκτρο για την κάμερα.

Η Sony αναμένεται να ανακοινώσει τέσσερις νέες συσκευές στην Βαρκελώνη, στα πλαίσια της MWC 2017. Μία από αυτές θα είναι και το Xperia X2, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο techmaniacs.gr, γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε πολλά ωραία πράγματα να δούμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.