Skip to content

LG G6: Διέρρευσαν τα επίσημα press renders της συσκευής

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
LG G6: Διέρρευσαν τα επίσημα press renders της συσκευής

Παρά τις πολλές διαρροές του LG G6, ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για την συσκευή. Σήμερα όμως έχουμε press renders της συσκευής, από όλες της γωνίες του.

Οι εικόνες δείχνουν το μαύρο LG G6 σε όλο του το μεγαλείο. Έτσι βλέπουμε  τα πολύ μικρά bezels που έχουμε ακούσει πολλές φορές σε διαρροές και φήμες. Ξεκάθαρα φαίνεται και η οθόνη με τις στρογγυλεμένες άκρες, ενώ επιβεβαιώνεται και η αναλογία οθόνης, που είναι στα 18:9. Το σώμα της συσκευής είναι από μέταλλο, σωστά φτιαγμένο αυτή τη φορά, χωρίς περίεργη βαφή. Στο πίσω μέρος βλέπουμε την διπλή κάμερα και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το LG G6 θα ανακοινωθεί επίσημα την Κυριακή, στα πλαίσια της MWC 2017. Αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών, ανάλυσης 2880×1440. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Snapdragon 821, ενώ η κάμερα θα έχει ανάλυση 13MP, με τον ένα από τους δύο φακούς να καταγράφει πεδίο 125 μοιρών. Στην πρόσοψη η φακός θα καταγράφει 100 μοίρες. Η μπαταρία της συσκευή σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρία θα είναι πάνω από 3200mAh. Η συσκευή θα είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη και θα τρέχει Android 7.0 Nougat. Αναμένεται να βγει στην αγορά τον Μάρτιο.

Εχθές είδαμε το LG G6 να ποζάρει δίπλα στο LG G5, με το μέγεθός του να είναι πολύ κοντά στου προκατόχου του. Παρά την μεγάλη αύξηση στο μέγεθος της οθόνης, το μέγεθος έμεινε σχεδόν ίδιο, χάρη στα πολύ μικρά bezels της συσκευής.

Πηγή: Twitter

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.