Παρά τις πολλές διαρροές του LG G6, ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για την συσκευή. Σήμερα όμως έχουμε press renders της συσκευής, από όλες της γωνίες του.

Οι εικόνες δείχνουν το μαύρο LG G6 σε όλο του το μεγαλείο. Έτσι βλέπουμε  τα πολύ μικρά bezels που έχουμε ακούσει πολλές φορές σε διαρροές και φήμες. Ξεκάθαρα φαίνεται και η οθόνη με τις στρογγυλεμένες άκρες, ενώ επιβεβαιώνεται και η αναλογία οθόνης, που είναι στα 18:9. Το σώμα της συσκευής είναι από μέταλλο, σωστά φτιαγμένο αυτή τη φορά, χωρίς περίεργη βαφή. Στο πίσω μέρος βλέπουμε την διπλή κάμερα και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το LG G6 θα ανακοινωθεί επίσημα την Κυριακή, στα πλαίσια της MWC 2017. Αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών, ανάλυσης 2880×1440. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Snapdragon 821, ενώ η κάμερα θα έχει ανάλυση 13MP, με τον ένα από τους δύο φακούς να καταγράφει πεδίο 125 μοιρών. Στην πρόσοψη η φακός θα καταγράφει 100 μοίρες. Η μπαταρία της συσκευή σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρία θα είναι πάνω από 3200mAh. Η συσκευή θα είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη και θα τρέχει Android 7.0 Nougat. Αναμένεται να βγει στην αγορά τον Μάρτιο.

Εχθές είδαμε το LG G6 να ποζάρει δίπλα στο LG G5, με το μέγεθός του να είναι πολύ κοντά στου προκατόχου του. Παρά την μεγάλη αύξηση στο μέγεθος της οθόνης, το μέγεθος έμεινε σχεδόν ίδιο, χάρη στα πολύ μικρά bezels της συσκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.