Στη τελική ευθεία έχει μπει η αδειοδότηση της Snappi, της νέας ψηφιακής τράπεζας από την Πειραιώς. Όπως επισημαίνει το capital.gr η διαδικασία της αδειοδότησης αποτελεί ένα εξαιρετικά σύνθετο εγχείρημα, πόσο μάλλον όταν η τελευταια τραπεζική άδεια εκδόθηκε πριν από 20 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Τράπεζα Πειραιώς φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια αμιγώς ψηφιακή τράπεζα η οποία θα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στόχος να προσφέρει μια αμιγώς digital εμπειρία σε μια σειρά από προϊόντα τα οποία θα εκτείνονται από τις συναλλαγές έως τις καταθέσεις και τις πιστώσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα σχέδια είναι η δημιουργία μεταξύ άλλων προϊόντων Buy Now Pay Later, λογαριασμοί overdraft για ιδιώτες και επαγγελματίες και πλήθος άλλων.

Αυτή είναι η μόνη καρτοκινητή με την πιο μικρή ελάχιστη ανανέωση!

winbank

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.