Η κατάσταση στα καρτοκινητά λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας. Οι εταιρείες μετά από μείωση της ελάχιστης ανανέωσης από 8 ευρώ, την οποία πρώτη ξεκίνησε η Nova όταν ανακοίνωσε το νέο της καρτοκινητό, αυξάνει σταθερά τις ελάχιστες αξίες της ανανέωσης κάνοντας την καρτοκινητή εντελώς ασύμφορη.

H Vodafone έχει ελάχιστη ανανέωση 13 ευρώ διαδικτυακά, ενώ έκοψε και την ανανέωση που είχε στα 8 ευρώ από κατάστημα. Η ανακοίνωση η οποία είναι διαθέσιμη εδώ έγραφε τα εξής:

Για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής:
Η ελάχιστη αξία ανανέωσης μέσω των καταστημάτων Vodafone διαμορφώνεται από 8€ στα 13€.

Παράλληλα, η Nova όπως είχαμε γράψει έχει καταργήσει και αυτή την ανανέωση από 1 ευρώ που επέτρεπε μέσω της εφαρμογής της στο F2GO και ανέβηκε και αυτή στα 13 ευρώ. Μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ.

H Cosmote έχει και αυτή μεταβεί στα 13 ευρώ ελάχιστη ανανέωση, ωστόσο στα καταστήματα συνεχίζει να ισχύει ελάχιστη ανανέωση από 8 ευρώ. Είναι η μόνη η οποία προσφέρει την πιο φθηνή ανανέωση αυτή τη στιγμή και μάλιστα μόνο σε κατάστημα. Η ανακοίνωση έγραφε τα εξής:

Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr και μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης αυξάνεται από 8€ σε 13€, ενώ παραμένει στα 8€ για ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS.

Αν ο υπάλληλος αρνηθεί να σας ανανεώσει με 8 ευρώ, μπορείτε να του δείξετε την ίδια την ανακοίνωση της Cosmote που την βρίσκεις εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.