Λίγες μέρες πριν, εμφανίστηκαν φήμες ότι ο επερχόμενος Snapdragon 820 έχει προβλήματα υπερθέρμανσης, όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του, ο Snapdragon 810, και η Samsung – που τον κατασκευάζει – προσπαθεί να διορθώσει με κάθε κόστος το πρόβλημα.

Qualcomm-Snapdragon-820-AA-840x454

Η Qualcomm απάντησε σήμερα στις προαναφερθείσες φήμες, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν τέτοια θέματα με τον επεξεργαστή. Η εταιρεία είπε επίσης ότι ο επεξεργαστής πληροί όλες τις προδιαγραφές σχεδιασμού του και θα συνεχίσει να ενισχύεται. Η απάντηση της Qualcomm για το θέμα αυτό ήρθε με τη μορφή μιας δημοσίευσης στο Weibo.

Τον Αύγουστο, ακούσαμε ότι η Samsung δοκιμάζει το Samsung Galaxy S7 τόσο με τον Snapdragon 820 όσο και με τον Exynos 8890, αλλά η έκδοση με τον 820 θα προορίζεται μόνο για ορισμένες αγορές του κόσμου. Στη συνέχεια, μια άλλη αναφορά ισχυρίστηκε ότι η Qualcomm έχει προμηθεύσει την Samsung με μια ακόμα καλύτερη έκδοση του Snapdragon 820, στην οποία έχει κάνει περαιτέρω βελτιστοποιήσεις. Στην πραγματικότητα, η Qualcomm επιβεβαιώνει πλέον και επίσημα ότι ο Snapdragon 820 θα κατασκευαστεί με την νέα διαδικασία παραγωγής 14nm, που θα προσφέρει ακόμα καλύτερη συνολική απόδοση.

Είναι λογικό η Qualcomm να ενοχλήθηκε από τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις προάλλες σχετικά με την υπερθέρμανση του Snapdragon 820. Το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Qualcomm δεν βγαίνει κάθε μέρα για να σχολιάσει και να αρνηθεί φήμες, αλλά μετά την δραματική εμπειρία που είχε με τον Snapdragon 810, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η εταιρεία είναι πρόθυμη να διατηρήσει την εικόνα του Snapdragon της 820 ανέπαφη.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροH Siri σύντομα θα μιλάει ελληνικά
Επόμενο άρθροOnHub: Το νέο Wi-Fi router της Google και της Asus
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ