Μια από τις δημοφιλέστερες φήμες γύρω από το Galaxy S7 είναι ότι η Samsung θα επιστρέψει στην Qualcomm για να χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 820 στην συσκευή της, ενώ έχει αναλάβει η ίδια την παραγωγή του εν λόγω επεξεργαστή. Το φετινό Galaxy S6 όπως είναι γνωστό σε όλους, δεν ήρθε με τον Snapdragon 810 λόγω προβλημάτων υπερθέρμανσης. Ωστόσο, σύμφωνα με μία νέα αναφορά, φαίνεται ότι ο Snapdragon 820 δεν είναι εντελώς απροβλημάτιστος από θέματα υπερθέρμανσης.

Qualcomm-Snapdragon-820-AA-840x454

Σύμφωνα με την αναφορά, η Samsung κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης του Snapdragon 820 και να τον βελτιστοποιήσει. Πιο συγκεκριμένα θέλει να βρει μια λύση πριν από το τέλος αυτού του μήνα, τροποποιώντας το πρόγραμμα ελέγχου του μικροεπεξεργαστή. Εάν αυτό το βήμα δεν επιλύσει το ζήτημα, η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει σωληνάκια για να βελτιώσει την απαγωγή της θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung θέλει να χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 820 στο Galaxy S7 με κάθε κόστος.

Μετά την κακή απόδοση της με τον Snapdragon 810, η Qualcomm είναι κάτω από μεγάλη πίεση από τους επενδυτές της. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο Snapdragon 820 προσφέρει μέχρι 40% γρηγορότερη απόδοση γραφικών, ενώ είναι 40% πιο οικονομικός από τον Snapdragon 810.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple: Χρήστες την μηνύουν για την λειτουργία Wi-Fi Assist του iOS 9
Επόμενο άρθροSony Xperia Z5 Hands on Review: Από την Ιαπωνία με αγάπη!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ