Το 2023 είναι η χρονιά κατά την οποία οι φίλοι των Samsung συσκευών μπορούν να έχουν τις καλύτερες επιδόσεις από Samsung κινητά, καθώς είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία χρησιμοποίησε μόνο ένα Snapdragon chip για όλα τα flagship smartphones της.

Ειδικότερα Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Z Flip 5 και Z Fold 5 έρχονται όλα με τον Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά το sammobile και τα πέντε αυτά smartphones είναι γρήγορα, smooth και γενικότερα μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε απαιτητική διεργασία. Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο καθώς τα έχουμε δοκιμάσει και θα σε αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μακριά από καλώδια του Android στο iPhone: Κίνδυνος υπερθέρμανσης

Εκείνος που πραγματικά θέλει ό,τι πιο δυνατό υπάρχει από Samsung δυο είναι οι επιλογές του. Το Samsung Galaxy S23 Ultra και το Samsung Galaxy Z Fold 5. Ίσως η καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας από το σύστημα ψύξης τα δίνει αυτό το ένα κλικ παραπάνω, λόγω άλλωστε και των διαστάσεων, που τα επιτρέπει να διατηρούν τις υψηλές ταχύτητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Φυσικά και τα S23 Ultra και Z Flip 5 μπορούν να κάνουν throttling, αλλά μόνο αν τρέχεις συνεχόμενα benchmarks ή παίζεις ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε πιο από τα παρακάτω τηλέφωνα είναι το καλύτερο;
    1) A24 6GB/ 128GB
    2) A34 6GB/ 228GB
    3) M33 6GB/ 1E8GB

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.